ГоловнаВхідРеєстрація

Це мій форум. Ви можете створювати теми та брати участь у їх обговоренні.

Додати до обраного Відіслати мені email
   Стартова))!..
  Щоденник
  Картинки
  Сторінки
  Посилання
  Форум
  Чат
  Друзі
  Мітки
  Про мене
  Архів файлів
  Опитування
  Статистика

Користувач

Відвідувачі
postas oleg Postas
23 дні(в) тому 15.10.2009 15:34:09
kri Руслан Кузик
24 дні(в) тому 14.10.2009 11:02:56
studenttr Genya
28 дні(в) тому 10.10.2009 17:33:46

Опитування
Чи знайшли Ви щось цікаве для себе на цьому сайті?
Так!
Ні!
Не знаю...
Я тут взагалі випадково...

Результати опитування

Топ коментаторів
igorlll Ігор Лубківський
Коментрі: 123
sunnyshelma
Коментрі: 10
ashnar Ashnar Lynx
Коментрі: 8
kozeta lolita* lora
Коментрі: 4
mariapurt Maria Purt
Коментрі: 2

Коментовані запису
FSBU
Повідомлення: 64
Трішки про містику
Повідомлення: 38
Клуб друзів
Повідомлення: 28
Ангел помсти
Повідомлення: 7
Розмови ні про що....
Повідомлення: 4

Цікаві сайти

Повернутися на головнуІгор Лубківський / Форум / політика / FSBU
Оновлення

FSBU

0.00 (0)

Створити темуСтворити тему | До списку

Сторінка: [1] [2] [3]
ДодавТекст

igorlll Надіслати повідомлення
Ігор Лубківський
FSBU
303 дні(в) тому 08.01.2009 08:21:29 Цитата('1733989','1733989','6','1880')">Повідомити про спам

Якщо в когось э якісь питання і хтось завітає сюди - можете задавати їх тут, бо я на разі повертатися туди не збираюся... Тут в мене хоча би є гарантія того, що тут ніхто мене не забанить, як там..

Коментар: 64 Переглядів: 8055

Ігор Лубківський
image 303 дні(в) тому 08.01.2009 08:42:30 Цитата('1733989','1733989','6','1881')">Повідомити про спам

М-дя, тільки що зайшов туди і прочитав рішеняя Ради модераторів. ДУрні - інакше не скажеш. І після того вони ще хочуть, щоб я туди повертався. Нє, точно ... не зовсім розумні! І я ще їх, практично майже всіх, крім самого головного, рекомендував у модератори.

Теж придурок - це я вже про себе!! Ну що ж - так і треба - якого монстра сотворив, від такого й постраждав!

Рішення якоїсь псевдо-Ради... Що це за Рада, хто її створив, хто входить в її склад, за яким принципом вона приймала рішення? Хто саме і як голосував? Чому не запитали думки конфліктуючих сторін? Про себе навіть не кажу - хоча б в Буби? Чому не видалили те конфліктне повідомлення, з якого все почалося? За яким принципом будуть прийматися рішення надалі? Чому не відповіли на жодне моє запитання - наприклад на те, чи таке писати про когось - що він з дитинства дебільний - це нормально, чи ні? Чи на інше - чи це нормально, коли баниться той користувач, який перший до модераторів і звернувся за допомогою? І як вони думають, якщо думати взагалі здатні - чи ще хоч хтось хоч колись захоче до них звернутися за допомогою у випадку хоч якогось конфлікту? Чорт, ну не вміють самі щось зробити, чи самі не можуть щось вирішити, ну не вистачає досвіду - то запитили би мене - я би порадив і розказав -і причому абсолютно безвідносно до своєї особи... Жаль просто - стільки зусиль вкладено в цей форум - по ночам сидів, назви розділів придумував - і нафіга воно все це тепер? Тільки для того, щоб пара дурнуватих модераторів, яким навіть в голову не прийшло чомусь запитати моє думку в приватному порядку, як в колишнього колеги і може навіть для когось друга, все в один момент зіпсували? Про втрачених 200 грн. я вже навіть і не кажу - для мене це й так не гроші - для мене тепер дешевше знову кинути гроші кудись в інший форум, ніж тут намагатися щось врятувати - все-одно ж безнадійно...

Ой, братки, сумно все це, але бачу багато ви намодеруєте таким чином... Думаю, що можна дати вам два місяці - протягом яких, я думаю, сайт ви остаточно угробите остаточно. Або - треба міняти весь склад модераторів - іншого виходжу я не бачу.

Хоча, чесно кажучи, по великому рахунку - я його й взагалі не бачу - хіба що створити повністю новий сайт і там вже чітко визначити хто є адміністратором і хто саме визначає політику модерування. А на цьому поставити жирний хрест, як на мертвонародженому дитяті..

Ігор Лубківський
image 303 дні(в) тому 08.01.2009 08:59:36 Цитата('1733989','1733989','6','1882')">Повідомити про спам

Ну і ось результат - дивлюся на форум - за час моєї відсутності ні одного цікавого повідомлення... Філософські теми, які я вів, звичайно ж загнулися тепер, росіянам ніхто не опонує, навіть і1ov - йому я бачу теж перехотілося тепер це робити - все тихо і спокійно. І зовсім нікого немає. Підозрюю навіть, що слідом за мною й ще дехто піти може. Тишь да гладь. Чого й добивалися. От тільки це вже не форум.

Навіть якби я був останнього сволоччю (ну припустимо для вирішення проблеми, що саме так воно і є), то навіть тоді мене треба було би цінити хоча б за те, що поки я там є - доти форум живе, доти хтось про щось цікаве говорить. А раз так - то треба було спочатку спробувати зі мною поговорити, а не бігти й банити радісно. Ну або піти назустріч мому другому проханню - і вже взагалі не приймати ніяких рішень. Бо наскільки я знаю - ідея, яка закладалася в ідею Ради модераторів, полягала зовсім в зворотньому - щоб опротестовувати бани, а не роздавати їх.
І, наскільки я знаю, я ніби не такий придурок, з яким зовсім не можна було би поговорити. Хіба що.. доводиться припустити, що хтось таки думає саме так. А раз так - то знову те ж питання - якого милого мені туди повертатися, якщо мене там придурком вважають?

Надія
image 303 дні(в) тому 08.01.2009 18:32:58 Цитата('1733989','88','6','1883')">Повідомити про спам

Ігоре. Не переживайте ви так. До цього все і йшлося. Адже все залежить від людей, а не від слова "форум".

От ми з олексом вже третій рік миримось. І нічого. Терпимо одне одного. Не дивлячись на те, що я якось зітерла та підтерла форум - на це була вагома причина. Однак в олекса вистачило внутрішньої культури не попріакати мене в цьому.
Не хочу називати по-іменно, там хіба можна щось створити з людьми, які плюють там де живуть? (видалено, соррі - Ігор) Та й з боку видно, що так процвітає істерика. Ну... і що можна створити з людьми, які не поважають одне одного?
А про те, що там люблять зібратися в зграю і цькувати одного користувача тільки тому, лот він інакше мислить- то вже й мовчу.
"Все визначає внутрішня культура спільноти"( Я)

Надія
image 303 дні(в) тому 08.01.2009 18:49:59 Цитата('1733989','88','6','1884')">Повідомити про спам

А взагалі...Коли ви пішли з форуму - я вас стала поважати. Думала, що ви зрозуміли нарешті, що з Того форуму треба піти геть. А ви... Через власні образи пішли.
Шкода. а я намагалася вам розтлумачити... Чи те, що я писала, ви теж вважаєте брєдом блаженної? Ну , ваша справа...

У свій час я теж не могла зрозуміти, чого та людина так хотіла, щоб я пішла з форуму. Зараз я достукатися до вас не можу...

Надія
image 302 дні(в) тому 09.01.2009 03:13:42 Цитата('1733989','88','6','1885')">Повідомити про спам

Ви ж розумієте, що звідти доведеться все-одно піти. Не сьогодні, так через деякий час. А для вашого здоров’я краще, щоб уже зараз все розірвати і крапка. Форум приречений і це всім відомо. Він нікуди «не йде». Шкода, звісно, вашого труда, шкода зусиль, та і гроші вами чесно зароблені. Шкода і Олекса труда, часу, який він відривав від сім’ї. Не вірю я тут в зурочення і всяку таку дурницю. Просто стало ясно ось цією фразою:

«Свобода – це усвідомлена необхідність: я вільна людина, але моя свобода не повинна заважати вашій». Вчора цю відому істину повторив през.Кравчук.

Там де все ніби з-під нагайки, аж через монітор ніби вчувається, як гуляє вона над спинами принишклих форумчан,..
великими червоними літерами по всьому тексту, де робить «нагоняй» особа, схильна до непідконтрольної істерії,…
затиснутість у рамки там, де не потрібно, а там, де просто хамство аж спину вигинає – мовчок і хіхікання в кулуарах .…
Одних цькують, а іншим співають дифірамби.
Неврівноваженість і неадекватність.
Тоді вже в щирість тих людей не віриш. Ви мені вибачте….

Повага – ось головне на таких форумах. Терпимість. Розуміння.

Можливо і вам треба свої позиції переглянути. Десь і ви зробили помилку. Самокритика і повага. Вимоги до себе повинні бути більшими, ніж до інших. Тільки тоді ми маєш право ставити хоч якість вимоги до близьких чи друзів, інакше кажучи – «піднімати планку»…

Надія
image 302 дні(в) тому 09.01.2009 03:43:06 Цитата('1733989','88','6','1886')">Повідомити про спам

І прав був І095 - "які модератори - такий і форум". Вислів був інший та суть така.
Згадайте хоч би історію з моїм "весіллям". Ви думаєте, очевидно, що мене так зачепили посиденьки на лавочці за стаканом насіння ( сємєчєк ), що я не змогла себе урівноважити емоціно стримати і от сама і розудала до таких широт ту історію. Ха! Роздула. Та не для того, що мене це так зачепило. Чого б це - хтось та "взяв же мене заміж!" Радіти треба.
Хе... Це був хід пішака, який ( тобто я) хотів вкотре наглядно показати, чого варті такі модератори і до чого йде форум. От і все. До банальності просто. Вибачте за той галас та емоції. Так, ви правильно зрозуміли. Я даремно хотіла вкорте закликати модерів до пристойної поведінки і заувадити, що вони не на своєму місці. І навіщо мені це треба було? Серце рвати? Нехай би й залишалася б заміжньою для всіх на форумі, а то он тепер відома всім мадам козиряє на цензорі, що я нікому не потрібна....
(E... я без натяків, ви ж із жартами знайомі...)

Ігор Лубківський
image 302 дні(в) тому 09.01.2009 09:24:04 Цитата('1733989','1733989','6','1887')">Повідомити про спам

Не треба так про Лоліту - вона там якраз сама нормальна. І може якби вона була на той момент, коли все відбувалося, то може би конфлікту і вдалося би уникнути. Шурідзе здивував. Неприємно. Раніше я якось був про нього чуток кращої думки. А тепер як подивлюся, що він пише, так взагалі просто жах - народ бидлом називає, став вже зовсім як Фіш колись. Я звичайно розумію, що Бродський кинув йому нову порцію бабла на обгаджування Тимошенко і всього, з нею пов"язаного - але ж не до такого ступеня? Про Віктора Михайловича взагалі промовчу.. Звичайно був би розумний і знав би, що саме він почне щось там з моєю скаргою розбиратися - то краще би взагалі промовчав... Він і раніше завжди захищав одних тільки росіян - і без ніяких варіантів. Але такого, щоб банити того користувача, який сам звертається до модераторів, та ще й обзивати його при цьому всіляко - такого я навіть від нього не чекав...

Ігор Лубківський
imageRE: Без теми
302 дні(в) тому 09.01.2009 09:38:54 Цитата('1733989','1733989','6','1888')">Повідомити про спам
Цитата:
А взагалі...Коли ви пішли з форуму - я вас стала поважати. Думала, що ви зрозуміли нарешті, що з Того форуму треба піти геть. А ви... Через власні образи пішли.

Не все так просто, Надя - життя набагато складніше, ніж Ви думаєте. Людии повинні прийняти своє рішення - що вони і як хочуть - я за них весь час це робити не буду. А так вони раділи з того, що є дурак, який своїми зусиллями рухає все це вперед, і тішилися з того, що тепер можна безборонно на нього нападати. А про образи? В якійсь мірі звичайно так, в якійсь мірі я звичайно від колишніх колег, і тим більше від тих, кого сам й назначав в модератори, очікував підтримки - але це було не головне. Вже казав - знав би, що так буде - я бий сам розібрався з усіма - може би тоді і з форуму не довелося би йти. В цьому плані звичайно можна вважати, що я потрапив в пастку, яку сам й сотворив... Не було часу, не міг все проконтролювати, майже місяць взагалі був відсутній. А коли з"явився - було вже запізно. В черговий раз переконуюся в тому, що ніколи нікому ні в чому не можна довіряти. От тільки інакше все-одно не можу...

Цитата:

Зараз я достукатися до вас не можу...

А нвавіщо до мене стукати?

Ігор Лубківський
302 дні(в) тому 09.01.2009 10:12:17 Цитата('1733989','1733989','6','1889')">Повідомити про спам
Цитата:
Ви ж розумієте, що звідти доведеться все-одно піти.

Ну піти - це ж не обов"язково означає все там повидаляти, правда? Цілком можна було зменшити свою присутність там, створивши перед тим таку атмосферу, як потрібно. Це було цілком реально і я цього майже добився. Як колись казав Луценко - ніколи ще перемога не була так близько... Не знаю - можливо ще й зараз не пізно, тільки я ще не знаю так - просто через те, що мене там дураком зробили, і якби я тепер захотів там ще хоч щось сказати - то навіть не уявляю собі, з яким лицем я тепер маю це робити. Будемо надіятися. що ця історія їх хоч чомуьс навчитися

Хоча так, звичайно всього цього можна було би добитися і легшим шляхом - і така можливість в мене була - для того треба було тільки стати адміністратором (не технічним, а тим, що визначає політику модерування) того форуму. І така можливість в мене була. От тільки я сам не захотів цього, тому що:

а) часу жаль. А фактично - я його реально й не маю - вчитися ж колись треба? Про роботу і сон я вже навіть і не говорю.
б) не хотілося би, бо сказали би, що Ігор до влади рветься. Таких розумників, хто би це почав кричати, зразу ж знайшлося би достатньо, та ще би 100% приплели би й те, що то я вигнав Полатавчанку з форуму тільки заради того, щоб її місце посісти. Віктор Михайлович і без того на щось подібне натякав.

Цитата:

Не сьогодні, так через деякий час.

Але до цього часу цілком реально можна було створити таку систему, за якої би вже ніхто нікого би не виганяв, за якої усі були б рівними і за якої навіть конфліктуючи і сварячись до хрипоти, люди проте не знищували би один одного саме як людей

Цитата:

Форум приречений і це всім відомо. Він нікуди «не йде».

Не згідний. Досі він трохи йшов, бо я його, як ідейний натхненник, кудись штовхав. І Олекс, як технічний адмін, чесно виконував свої обов"язки. Були й подальші ідеї і розробки. Я поки був на сесії, створив ідею майбутнього сайту, розписав що і як треба робити далі. А потім чуть на коліна не ставав, просив ще хоча б два дня не банити мене, щоб я встиг про усе розповісти. Ну правда, до їхньої честі, мушу сказати, що тих два дня вони мені таки дали. Правда думаю це все-одно не сильно допоможе - тому що без мене вони цієї ідеї все-одно не зможуть впровадити. Не тому, що дурні, а тому, що там більше не залишилося лідерів - всі, хто там позосталися (ну крім Олекса хіба що, але він в це принципово не пхається) абсолютно нездатні приймати рішення і, тим більше, нести відповідальність за його виконання. Хоча правда сайт створювати я їм таки обіцяв допомогти. Тільки не знаю, чи вони без мене зможуть зібратися хоча б для того, щоб тверде "Так!" сказати - бо більшого від них й не вимагається. Ну та нічого - там побачимо

Цитата:

Не вірю я тут в зурочення і всяку таку дурницю.

Ну в даному разі звичайно так - все це просто наслідок ще тих проблем, які виникли ще на сайті Тимошенко. А от те, що там працювали різні, і дуже часто не зовсім хороші люди -це 100%. Наскільки вони там могли бути пов"язаними з містикою - не знаю, так само як і не можу 100% стверджувати про інтерес ФСБ російського до того форуму. Але ось те, що в нас наші СБУ-шники сиділи - оце вже точно (привіт їм, до речі!) Тому ідіотизмом було після того всього створювати форум саме з такою назвою, яка тільки ще більше загострила всі ці проблеми. Треба було придумати щось інше - або більш нейтральне, або в інший бік спрямоване. Але тоді я впливу на вибір назви не мав - це все Тетяна робила.. І чому вона зупинилася саме на такій назві - навіть собі й не уявляю..

Цитата:

Повага – ось головне на таких форумах. Терпимість. Розуміння.

Ну не знаю - навряд чи можна добитися якоїсь особливої поваги на політичному форумі. Політика сама по самі - це вже річ не дуже хороша. Якщо вже й просто не відверто погана й небезпечна. Тому я би сказав інакше, що річ в іншому - у вмінні відділяти одне - ставлення до людини, від іншого - ставлення до її політичних поглядів і переконань.

Цитата:

Можливо і вам треба свої позиції переглянути. Десь і ви зробили помилку. Самокритика і повага. Вимоги до себе повинні бути більшими, ніж до інших. Тільки тоді ми маєш право ставити хоч якість вимоги до близьких чи друзів, інакше кажучи – «піднімати планку»…

Розумієте яка фігня - я ніхто! Я звичайна людина, і я взагалі не маю права нічого вимагати. Так само, правда, як і від мене ніхто не має права нічого вимагати. А так одній не подобається те, в якій формі я до неї звернувся, іншому - те, що я його за Божка визнвати не хочу, ще іншому - ще щось. Я звичайно розумію в чому корінь цієї проблеми - народ на Тимошенко надівся, і залишившись без її фороуму, вони всі тепер вже все обділеними відчувають. А я там довго модератором був. І не боявся брати на себе відповідальність, весь час підставляючись замість когось. От вони і стали асоціювати ставлення до Тимошенко зі ставленням до мене - так, ніби то я винен, що її форум ЗАкрили, і що їм тепер білльше немає до кого звернутися. Звичайно в якійсь мірі може й винен - був би мудріший - таки би добився від адміністрації, щоб вони бекап робили. От тільки, чесно кажучи, мені таке навіть в голову не приходило - що вони його можуть не робити. Це кожен знає. Так що якась думка про цілеспрямованість такої акції по закриттю форуму, і то можливо що зі сторони самої хозяйки, десь крутиться. Але тут я вже точно нічим не можу допомогти. Я - НЕ ВОНА! І більше підставлятися замість неї не збираюся - навіть якби застра старий форум знову відкрили.

А щодо цього форуму - то не знаю, побачимо. Може не все ще так безнадійно. Мені тут якраз перерва потрібна на те, щоб до курсової підготуватися і ще одну програмну, правда так нікому й не потрібну, річ завершити - так що все співпало в цілому досить вдало. А там побачимо. Форум проплачений на два роки наперед. І якщо мої розрахунки вірні - то десь так місяці за два він почне загнантися остаточно, після чого вся шваль звідти почне втікати. А тоді вже й можна буде спробувати створити щось краще на існуючій базі. Якраз за цей час ідею сайту модифікую відповідно до вже нової реальності. Ну а якщо загнеться чи зіпсується так, що нічого відновити буде вже зовсім не реально - то що тут поробиш? Значить тоді така його доля. Я фаталіст за переконаннями - і особливо переживати з цього приводу не буду..

Надіюся моя двохмісячна відсутність вже нарешті вдовольнить прагнення тих, в кого так руки чесалися мене поскоріше забанити, чи ні?

Надія
302 дні(в) тому 09.01.2009 11:01:12 Цитата('1733989','88','6','1890')">Повідомити про спам
Цитата:
Не треба так про Лоліту - вона там якраз сама нормальна. І може якби вона була на той момент, коли все відбувалося, то може би конфлікту і вдалося би уникнути. Шурідзе здивував. Неприємно. Раніше я якось був про нього чуток кращої думки. А тепер як подивлюся, що він пише, так взагалі просто жах - народ бидлом називає, став вже зовсім як Фіш колись. Я звичайно розумію. що Бродський кинув йому нову порцію бабла на обгаджування Тимошенко і всього, з нею пов"язаного - але ж не до такої ступені? Про Віктора Михайловича взагалі промовчу.. Звичайно був би розумний і знав би, що саме він почне щось там з моєю скаргою розбиратися - то краще би взагалі промовчав... Він і раніше завжди захищав одних тільки росіян - і без ніяких варіантів. Але такого, щоб банити того користувача, який сам звертається до модераторів, та ще й бзивати його при цьому всіляко - такого я навіть від нього не чекав...

Дуже приємно, що ви таки заступилися за Лоліту. Я й не розраховувала, що ви тут приєднаєтесь до мене. Та бачите... Я все ж дивлюся на жінок на форумі як на жінок, тож своєї думки не зміню. Може і я, з боку поглянувши, негарно виглядаю. Тому можете зараз і розказати про це. Не заперечую, якщо мені це в очі скажуть. А про Лоліту ще Сержик правду сказав на Обозі, а вона розвела цілу істерику щодо цього, а потім знесла тему. Потрібні завжди і всюду гальма. Щоб не виглядати ніби й справді на Привозі ( хай вибачає). Необ”єктивна. Лицемірка. Прикладами не підтверджуватиму.
„Кумівство” в крові і хамство - захотілося їй Шурідзе захистити, то вона в розмові зі мною звела все до вульгарностей – особливо гарно в неї получилося із ” верхньою деталькою в чоловічих брюках!” Db pfВи захищаєите її, тому що вона на вашому боці. А я намагаюся бути обєктивною, та в мене щодо цього як завжди є власні приклади. Я не завжди вчуся на своїх - бо інакше де б я була б, набравши своїх прикладів! Але коли вони є - то от вони, де я була в тій каші і як це я сприймала. Бо на моєму місці й інші бувають. Той же асонік - йому бідному лише появитися на форумі - як лолітою вже тіпає і вона гарчить на нього. Ну не можна ж так до дитини! Це хлопчина, який не зірве атомною бомбою форум, тож можна вже й так його і не ганяти. Тим паче, що ваша подружка його таки добряче образила. Добра людина так не напише закоханому в неї хлопцеві на весь форум і так не нагадить в душу.

А щодо Шурідзе. Не перебільшуйте його роль в історії людства. Думаю, що Бродський не знає, хто такий Сашко. Це просто людина, яка любить провести час на форумі, але часто забуває, що він чоловічої статі. І нагадує мені мужиків, що зібралися в гаражі обговорити баб-с-с-с, хоча часто там появляються і жінки-форумчанки. Я про нього відразу сказала – пліткар та ще й брудний. А ви чомусь за нього образились. Навіть тут.

А С1 я все-таки поважаю, тож не буду про нього. Це ваші справи.

Надія
imageRE: RE: Без теми
302 дні(в) тому 09.01.2009 11:13:02 Цитата('1733989','88','6','1891')">Повідомити про спам
Цитата:
Не все так просто, Надя - життя набагато складніше, ніж Ви думаєте.

От спасибі! Розтлумачили! А то я думала - ну як прекрасно жити в цьому світі! Доречі, я й справді так думаю

Цитата:

А нвавіщо до мене стукати?>

Як до друга. І не більше. Продовження теми листів за осінь 2006 року.

Ігор Лубківський
302 дні(в) тому 09.01.2009 11:57:59 Цитата('1733989','1733989','6','1892')">Повідомити про спам
Цитата:
А С1 я все-таки поважаю, тож не буду про нього. Це ваші справи.

До цього моменту:

Цитата:

ForUm это совсем не "для тебя, чувак", а скорее свободная дискуссия.

я його теж поважав

Ну що ж - не для мене, то й не для мене - що ж тут вже поробиш?

Ігор Лубківський
302 дні(в) тому 09.01.2009 12:24:12 Цитата('1733989','1733989','6','1893')">Повідомити про спам
Цитата:
Може і я, з боку поглянувши, негарно виглядаю.

Трохи є, чесно кажучи

Цитата:

А про Лоліту ще Сержик правду сказав на Обозі,

Соррі, Сержик для мене з деякого часу не авторитет - після того, як статтею про Мауглів в вишиванці став захоплюватися. Не люблю я речі, що нацизмом попахують - і що тут поробиш? Я не вірю в обраність (вищість) якоїсь однієї раси - навіть євреїв і росіян, але ще більшу відразу в мене викликають комусь такі любі спроби принизити якусь іншу націю - наприклад просто за те, що вони іноді свій, а не чужинський, національний одяг одягнути можуть.

Цитата:

захищаєите її, тому що вона на вашому боці.

А ось в цьому я якраз чомусь не впевнений, щось мені здається, судячи за Рішенням Ради модераторів, що її перевербували. Ловсей, Іра і Олекс проти мене не проголосували би. Залишилися С-і, Шурідзе і Микола. Так що мабуть саме її голос за те, що Бубі все простити, а мене забанити, і став вирішальним. І вже тим більше не розумію, що їй там такого геніального привиділося в словах С-1 тоді, коли він обзивав мене всілко. Ну приблизно так, як це вище написано. А була ж іще одна тема ще й не з такими перлами, але я її видалив. На щастя наші модератори не знають, що користувачі можуть видаляти власні теми - а то так би все й висіло до цього часу, і навіть заперечити нічого я би не зміг, бо С-1 ту тему тут же, після написання своїх "перлів" встиг закрити.

Цитата:

Той же асонік - йому бідному лише появитися на форумі - як лолітою вже тіпає і вона гарчить на нього. Ну не можна ж так до дитини! Це хлопчина, який не зірве атомною бомбою форум, тож можна вже й так його і не ганяти. Тим паче, що ваша подружка його таки добряче образила. Добра людина так не напише закоханому в неї хлопцеві на весь форум і так не нагадить в душу.

В даному разі Ви просто не володієте витуацією. З тим "добрим" хлопчиною хто вже тільки не пробував розмовляти - аж поки він всіх не дістав і покине не довів Іру до того, що вона взагалі на форумі перестала з"являтися..

Цитата:

А щодо Шурідзе. Не перебільшуйте його роль в історії людства. Думаю, що Бродський не знає, хто такий Сашко.

Думаю що знає. Хоча би під назвою "графа витрат номер...."

А хто такий Сашко - так, саме під таким іменем може й не знає.. Я завжди знав, що він на Бродського працює - навіть тоді, коли рекомендував його в модератори. За приниципом "тримай свого ворога біля себе"

Надія
imageRE: RE: RE: Без теми
302 дні(в) тому 09.01.2009 14:00:46 Цитата('1733989','88','6','1894')">Повідомити про спам
Цитата:
Трохи є, чесно кажучи

Та що поробиш - всім не вгодиш. От мене одна дамка вже ---надцятий раз відправляє до Кащенка. То я і не переживаю. Якщо ви вважаєте моїм недоліком саме це - то хворих теж треба поважати. Хоч би до того, допоки в них немає "спрвки на руках" (був такий вислів колись). А як справка - то взагалі - з усією уважністю.

Цитата:

А хто такий Сашко - так, саме під таким іменем може й не знає.. Я завжди знав, що він на Бродського працює - навіть тоді, коли рекомендував його в модератори. За приниципом "тримай свого ворога біля себе.

А мене якось цікавило, чого саме Шурідзе так отчаянно хоче вижити мене із форуму. Хіба я вже така небезпечна? Він ганяв за мною по фіоруму. (видалено)br />

А щодо С1 - коли я читала конфлікт - в мене склалося враження, що в якійсь мірі С1 таки має рацію. А щодо його вислову - то він узагальнив. От ви, наприклад, людей шваллю назвали. Це крутіше, однако! А чувак-хе, та це ж назва із дитинства. Колись самих крутих так обзивали.Ви не жили в тому далекому дитинстві? А він мав на увазі - що без людей ви нічого, абсолютно нічого не зробите. І форум для всіх людей, а не для окремих людей. Це я так м'яко.

А в асоніка проблеми. І треба робити деяку знижку. От я про що. Прямо там - дістав. Це дістає тоді, коли руки простягає в реалі, або намагається якось побачитися та набридає, а як можна дістати людину через форум? Імейли? То поміняй! А на форумі у відкриту не так вже він і багато сказав. Аськи? То не впускай! Приват? То ігнор увімкни! Вчити треба? Я коли читала - не могла зрозуміти, де ділася та Ірочка, яку я любила як людину і любила читати її жарти в 2006 році. (видалено) Якщо чесно...неприємно було читати... Так, це я кажу, яка нікому ніколи не годить тут, бо на те він і форум, що там всі рівні.

Ігор Лубківський
image RE: Без теми
302 дні(в) тому 09.01.2009 15:45:01 Цитата('1733989','1733989','6','1895')">Повідомити про спам
Цитата:
Якщо ви вважаєте моїм недоліком саме це - то хворих теж треба поважати. Хоч би до того, допоки в них немає "спрвки на руках" (був такий вислів колись). А як справка - то взагалі - з усією уважністю.

Поважати всіх треба - і абсолютно не має значення, що то за людина. Чи выршыне - треба ставитися з повагою до всых. Просто треба вміти відрязняти одне - саму людину, від іншого - її вчинків. Яка написано в Біблії - по ділах їхніх судіть. Що ж стосується людей хворих, то про це мають судити лише лікарі. Що ж стосується психічних відхилень (це навіть не хвороба, це просто відхилення від норми, девіантна поведінка наприклад) - то там все ще складніше, оскільки паталогічно хворою може бути.... сама норма. Наприклад в фашистській Німеччині нормою важалося зневажати, або й знищувати чимось гірших за себе - євреїв, циган, поляків, українців. З цієї точки зору людина, яка виступала би за рівність усіх націй і людей перед Богом виглядала би явно ненормальною, або й зовсім хворою. Але краще бути таким хворим, що визнає рівність усіх людей перед Богом, хто вірить в рівність їхніх прав, ніж таким "нормальним", який весь час когось принизити хоче..

Цитата:

А мене якось цікавило, чого саме Шурідзе так отчаянно хоче вижити мене із форуму. Хіба я вже така небезпечна? Він ганяв за мною по фіоруму.

Ну значить була на то яккась причина. Мождливо Ви заваджали іншим учасникам форуму, або бралися обговорювати їх. Форум - для обговорення думок і поглядів, а не особистей. Ви ж постійно страждаєте другим. Навіть тут... Буду видаляти таке - це негарно - обговорювати інших людей, чи тим більше вважати себе аж настільки непогрішним, щоб мати право їх судити..

Цитата:

А щодо С1 - коли я читала конфлікт - в мене склалося враження, що в якійсь мірі С1 таки має рацію.

Ага, він би там був 100% правий, якби то був саме конфлікт. Мій з ним, мій з Бубою. І якби він спробував втрутитися, а я став йому чимсь заперечувати. От тільки було, на жаль, трохи інакше. Конфлікту не було, а все обговорення закінчилося далеко перед тим - ще 18 грудня, якщо я вірно зараз пам"ятаю. А після того просто було одне єдине погане повідомлення на мою адресу, на яке я попросив відреагувати. Якщо він вважав, що я там чимось неправий, чи там немає "складу злочину", то так і треба було сказати "Вибач Ігоре, але там нічого такого немає". Я міг і помилитися, людина, яка включена в ситуацію, завжди сприймає її суб"єктивно. А що було? Замість того в першому ж повідомленні він написав що то форум не для мене, що в мене завищена самооцінка і що мене самого треба забанити. Щось мені здається тут щось не так...

Цитата:

А щодо його вислову - то він узагальнив.

Ну по-перше, якщо справа чи запитання конкретне - то конкретно і треба відповідати. Особливо якщо тим модератор. Або - відповідати від свого імені, а не як модератор. Але не плутати одне з іншим. Хоча в будь-якому разі узагальненя це негарно. Вже казав і тут, і там - форум для обговорення позицій і думок, а не особистостей. Узагальнення - один з методів нечесного ведення дискусії. Таке навіть в книжках вивчають. Почитайте підручник з логіки, якщо цікаво, там є такий розділ відповідний - "Нечесні методи ведення дискусії". Ну та, якщо Ви читали відповідну тему - то там далі був аналіз Фларі. Вона в нас в логіці добре розбираєтьсчя - дублювати не буду..

Цитата:

От ви, наприклад, людей шваллю назвали.

Та ну? Справді? І чого я такого не пам"ятаю? Я казав, що то саме люди? Я казав про когось конкретно? Форум то гра - і не кожен конкрентний нік азвжди відповідає реальній особистості. І не кожен, який він на форумі, такий же і в реальному житті. Як на мене "крутіше" - то образити когось конкретно - це називається "персональні образи". Поганим є і таке узагальнення "Ти такий, як...", В даному разі ні одного, ні другого не було.

Цитата:

А чувак-хе, та це ж назва із дитинства. Колись самих крутих так обзивали.Ви не жили в тому далекому дитинстві? А він мав на увазі - що без людей ви нічого, абсолютно нічого не зробите.

Знаєте, суть навіть не в тому що і як зробити, а навіщо. Хоча обзивати когось персонально, як на мене, завжди негарно. Я будучи модератором, такого собі не позволяв - хіба що міг ретранслювати людині її ж власні вислови. Але про "навіщо". Ну і навіщо він мене обізвав? Щоб осадити і щоб я більше не задавав ніяких запитаньт? І що після того сталося? Форум заспокоївся? Комусь стало легше? Мені наприклад точно ні - мене на два тижні з себе точно вивели - всі свята зіпсували. Бубі? Теж навряд чи... Ще комусь? То навіщо все це було? Чому не можна було відповісти нормально? Тільки щоб зберігти існуючий стан речей? Так! В тому і вся справа. Тому що я навіть якщо й провокую когсоь - я змінюю ситуацію, я її розвиваю. Але я ніколи не обзиваю когось просто ради того, що мені так хочеться чи тому, що це доставляє мені задоволення. І вже тим більше - не роблю цього задля того, щоб зберегти існуючий і ненайкращий, як Ви самі це казали всього кілька повідомлень тому, стан речей.

Цитата:

І форум для всіх людей, а не для окремих людей. Це я так м'яко

Правильно, а я про що? Я взагалі-то себе теж до людей відношу. І я, наскілдькия це пам"ятаю, нікого з форуму не виганяв - в т.ч. і Бубу. А що натомість? Він: "Такие как Игорь чужие на этом празднике жизни". С-1 "этот форум не для тебя, чувак". Які я висновки, по-Вашому, маю робити після того? Вже якщо хотілося так дуже сказати зщось подібне, то треба було сказати "не тільки для тебе", а не починати спільними зусиллями виганяти мене звідти..

Цитата:

А в асоніка проблеми. І треба робити деяку знижку.

Поясніть мені будь-ласка, на якій підставі Ви беретеся судити про проблеми, про які досконало не знаєте? Та робили йому 101 знижку... Скільки ж можна? Хоча, чесно кажучи, я не знаю на якому етапі завершилося його перебування на цьому форумі. В тому останньому варіанті Правил і Картки порушень, які я ще встиг "пропхати" своїм авторитетом, вічні бани були фактично відмінені. А за постійний флуд він там мав на якийсь час виходити, трохи погуляти і знову попадати в бан. Здається місячний там зараз за флуд передбачений, якщо не помиляюся...

Цитата:

От я про що. Прямо там - дістав. Це дістає тоді, коли руки простягає в реалі, або намагається якось побачитися та набридає, а як можна дістати людину через форум?

Хочете спробувати? Можу показати. Найпростіше - це ходити всюди слідом за людиною по форуму, і не давати їй слова сказати, коментуючи усе, що вона робить. Або - почавши обговорювати її - як Ви це полюбляєте, і як Вам самій в одній ситуації це (чуть вище) чомусь не сподобалося. А щодо Асоніка - то там було все, що хоч. Наприклад розміщення порнухи на сайті Прем"єр-Міністра України. Нехіло, ні? Спробував би він таке на сайті Путіна зробити - подивився би я, що з ним зробили би. Он в Самарі, кажись, недавно одного підлітка засудили за розміщення карикатури на Путіна у вигляді скінхеда. Тобто реально засудили - до кримінальної відповідальності, до колонії. Ще там було що й на мене він кучу всього понаписува - про це я вже й не згадую, коли я був модератором, то я на таке не звертав уваги..

Цитата:

А на форумі у відкриту не так вже він і багато сказав.

Та ну? А Ви що, весь форум читаєте? Хоча насправді багато і не треба, іноді щоб образити людину вистачає одного-єдиного повідомлення

Ігор Лубківський
image 302 дні(в) тому 09.01.2009 16:03:35 Цитата('1733989','1733989','6','1896')">Повідомити про спам
Цитата:
Я коли читала - не могла зрозуміти, де ділася та Ірочка, яку я любила як людину

Соррі - вже казав - негарно обговорювати інших людей. І тим більше я не позволю робити такого стосовно Іри. Стосовно того ж, що вона тоді Ассоніку сказала - так, я то читав, це було жорстоко. Таке іноді може вбити мужчину і в той момент я тільки радів з того, що то не мені адресувалося. Але таке життя, і я просто й не знаю, що можна було зробити інакше? Що можна зробити, коли з людиною говориш, коли людину переконуєш, коли людину просиш - а він все-одно робить те, що йому заманеться, коли він втручається в чуже приватне життя, коли використовує чужі фотографії - і т.д. Як на те пішло - то таємниця приватного життя в нас гарантується Конституцією. І навіть якщо хтось там не приховує своє справжднє ім"я, як я чи Іра, якщо виставляє свої фотки, то це не означає, що ці дані можна використовувати в своїх цілях абсолютно незважаючи на його думку і на самі елементарні норми порядності. Ну наприклад розміщуючи ці фотки де попало, або відміняючи його ім"я, як комусь заманеться..

Anonymous
image 302 дні(в) тому 09.01.2009 16:35:05 Цитата('1733989','88','6','1897')">Повідомити про спам

Ігоре. Я знала, що ви так прореагуєте. Не перший день вас знаю. Бо ви був і є необ’єктивним. І не бачите далі свого носа або любимого друга. Із самокритикою у вас проблеми теж.
І чого я тут, хто б мене запитав? Та я тут, бо думала, що вам просто погано на душі. Тож вирішила з вами вирішити ті проблеми, які ви не вирішили на форумі, але продовжуєте страждати через це. Я хотіла показати вам ізсередини проблему на прикладах тих же форумчан. Та ви глухий до чужих доводів

Я тут, бо я хороший друг, як це не дико для вас звучить, адже ви завжди норовили мене оскорбити. Але нам не по 5 років, ми дорослі люди і якщо ви сподівалися, що я буду вам лестити і піддакувати – глибоко помиляєтесь. Я спробувала розвернути ситуацію і показати всі гірші сторони форуму, і тому я ВПЕРШЕ, Ігоре, Вперше тут обговорила ( ні, вдруге, колись Лоліту зачепила та шурідзе тут у вас) користувачів форуму фсб ПОЗА їх спиною. І то лише для того, щоб на цих прикладах показати, які ми всі нетерпимі одне до одного! І більшге нічого. Мене не цікавить особисте життя жодного із вас!

І це ви називаєте тим чим назвали – полюбляєте, хм...
„ Або - почавши обговорювати її - як Ви це полюбляєте”
Соррі - вже казав - негарно обговорювати інших людей.”

Це якраз саме ви робите поза спиною в інших-перегляньте свої повідомлення, бо в мене память професійна і дуже чіпка. Та й інші це робили по відношенню вже до мене – обговорювали на очах в модераторів тоді, коли мене на форумі не було.Так, вище очі підніміть і почитайте тему „Проблеми форуму, де ви мене назвали поряд із Йенсеном невідомо чиїм агентом. Там і про інших.

А ви потрудіться і перегляньте форуми, де я хоч раз назвала поіменно користувачів в якомусь висвітленні проблеми. Сепії я в очі все випекла. Кого ще я обговорила, що вам не сподобалось?

От ви весь тут, в цьому бруді, що спершу виливаєте на людей, а потім переводите стрілки на мене та на інших людей. І поки ви не змінитесь – у вас будуть із людьми проблеми.

Прощайте! Не варто з вами розмовляти і псувати собі нерви. У вас серйозні проблеми в психоемоційній сфері ( я не назвала вас психом – це те, що називається - ваші амбіції засліпили вам очі).

Ви не вмієте слухати. Не вмієте бачити з боку. Не заздрю я вам.

Anonymous
image 302 дні(в) тому 09.01.2009 16:52:35 Цитата('1733989','88','6','1898')">Повідомити про спам

Ще одне. Логіку я у свій час здала на 5.Весь курс! Читайте краще ви.

Anonymous
image 301 день тому 09.01.2009 22:46:36 Цитата('1733989','88','6','1900')">Повідомити про спам

ОТ що! Пане! А я передумала визнавати за собою таку вину, як те, що я нібито обговорювала тут з вами особистості,людей12.

Не було! Бо… читать умієте ?( ваш любимий вислів!)
Я характеризувала з об’єктивної сторони модераторів форуму фсб, а не окремих кори стукачів! Читать умієте? Тож… Читаємо вище – мова йшла про модераторів, через яких став гнилим форму, бо які модератори – такий і форум! Їх вибрали, я була користувачем, і я маю право з НИХ СПИТАТИ, як і чого вони поводяться щодо мене, рядового користувача, по- хамськи!
Тож помиляєтесь, пане. Немає в мене любительської звички навіть сьогодні тут, (а про інші рази я вам наголосила – не було!) пліткувати про користувачів за їх спиною, так як роблять це модератор Лоліта із модератором Шурідзе. А коли я в неї прямо про це запитала на форумі – вона мені цілу тираду про чоловічтий гульфік ( з цим кравецьким терміном ви знайомі? Бо Лоліта - ні) розказала і куди я через нього залажу пху… аж гидко далі продовжувати. То чому, по якому праву модератор Лоліта дозволяє собі таку хамську поведінку, чому принижує мене, ту, котра її вибрала модератором?

Я підняла проблему про мораль модерів. Я не розказувала тут вище, який в неї чоловік і чи вона втікає від нього на другий ранок після його повернення з плавання! От так ви і модерували. Навішували всім, навіть я нюх на мить втратила.

А якраз модератор Шурідзе , вгощаючи Лоліту сємєчками, розказував їй, як я скучила за С. бо втікла до неї на форум на другий же ранок після власного весілля. Як виявилося – це навіть не правда, а брудна брехня і недостойні плітки. А я лише правду пишу і лише про методи модерування.

А щодо Іри. Був принижений такий самий користувач як я, на моїх очах – асонік, це мені, допустім, завдало удару по ніжних струнах душі, то чому я маю промовчати і не сказати в захист асоніка якогось теплого слова? Якщо Іра не хотіла такої реакції, яку я тут виголосила – то треба було не принижувати його на форумі, а сказати це в приваті. А так – форум – це одна сімэя.
У вас щось змінено в орієнтації на порядність, Ігоре. А Адью!

Ігор Лубківський
301 день тому 10.01.2009 08:42:26 Цитата('1733989','1733989','6','1901')">Повідомити про спам
Цитата:
ОТ що! Пане! А я передумала визнавати за собою таку вину, як те, що я нібито обговорювала тут з вами особистості,людей12.

Не було! Бо… читать умієте ?( ваш любимий вислів!)
Я характеризувала з об’єктивної сторони модераторів форуму фсб,

Дуже гарно - я одна об"єктивна - всі інші ні. А що для Вас є ознакою об"єктивності? Власна думка?

Цитата:

А щодо Іри. Був принижений такий самий користувач як я, на моїх очах – асонік, це мені, допустім, завдало удару по ніжних струнах душі, то чому я маю промовчати і не сказати в захист асоніка якогось теплого слова?

Ага, точно - коли мені чогось хочеться, то я маю право влізти всюди, куди мене не кличуть. Це стосувалося лише її і його. І наскільки я пам"ятаю - всі там тактовно промовчали. Єдине - що може хіба що потім треба було потім видалити те повідомлення - і яка його подальша доля я не знаю. Навіть я не вважаю можливим для себе обговорювати це питання, хоча я для неї трохи більший друг, ніж Ви, і може навіть трохи більше, ніж друг, хоча я з нею давно знайомий і в реальному житті, а не через Інтернет. Але це - не моя справа. І тим більше не Ваша - людини, яка, як Ви це вірно підмітили, навіть обличчя своє - і то приховує..

Цитата:

Якщо Іра не хотіла такої реакції, яку я тут виголосила – то треба було не принижувати його на форумі, а сказати це в приваті. Адью!

Та сто раз вже все було сказано. І в приваті, і в асьці, і поштою! З чого Ви взяли, що всі ці попередні шляхи не були використані? Що вона ще мала зробити? Запитати дозволу у Вас особисто? Запитати поради і потім обов"язково зробити так, як Ви скажете? Опитати всіх 140 учасників форуму? Повішатися може ще, чи що? Он Вам чиясь реакція не сподобалася - то Ви вже другий місяць крик піднімаєте. А може це мою раниму душу теж ранить? То чому б тоді Вам про себе так само не сказати - якщо Ви особисто не чекали такої реакціїю то треба було....?
Все! Іру тут обговорювати я не позволю. Це питання не обговорюється. Все, що Ви на неї написали - видаляю - і надалі буду це робити без попередження..

П.С. Подумав - і вирішив ще додатково пояснити, а то ж знову перекрутите мої слова - обговорювати можна дії людини, а не саму людину. По-перше, вже казав, тому що це негарно. А по-друге - просто тому, що інакше ніколи нічого доброго не получиться - бо кожен на кожного завжди може сказати що завгодно.. І вже тим більше я не позволю таке робити стосовно свого друга - їх в мене і так не дуже багато.....

Ігор Лубківський
301 день тому 10.01.2009 09:11:21 Цитата('1733989','1733989','6','1902')">Повідомити про спам
Цитата:
У вас щось змінено в орієнтації на порядність, Ігоре. А Адью!

Добре, переконали. Я - сволочь! Дальше що?

Ігор Лубківський
301 день тому 10.01.2009 09:54:31 Цитата('1733989','1733989','6','1903')">Повідомити про спам
Цитата:
Ігоре. Я знала, що ви так прореагуєте. Не перший день вас знаю. Бо ви був і є необ’єктивним. І не бачите далі свого носа або любимого друга. Із самокритикою у вас проблеми теж.

Ну чому ж? Придурком я себе вже називав. Тільки що ще назвав сволоччю. По-ідеї після такого Вам мало би полегчати? Чи ким я ще маю себе назвати, щоб на Вас це справило враження?

Цитата:

І чого я тут, хто б мене запитав? Та я тут, бо думала, що вам просто погано на душі.

Ага, от тільки після розмови з Вами мені вчора чомусь ще гірше стало. Ні, спочатку як розклав все по поличках, ніби полегшало. А потім стало ще гріше. Ввечері взагалі чуть не кінчився

Цитата:

Тож вирішила з вами вирішити ті проблеми, які ви не вирішили на форумі, але продовжуєте страждати через це. Я хотіла показати вам ізсередини проблему на прикладах тих же форумчан.

Ну показали -і що? Навіщо ж знову те ж саме повторювати? Розумієте, будь-яку проблему при бажанні можна інтерпретувати як завгодно. Можна працювати на її вирішення, а можна навпаки. Можна говорити про проблему, а можна і про людей. Можна сказати наприклад і щось таке, що хтось саме такий, бо в нього щось там не так - ну скажімо в особистому житті. І дуже часто це може бути правдою - насправді щасливих людей дуже мало. Але не все те, що можна зробити, завжди варто робити. А тому я й кажу, що краще говорити:

а) про ситуацію
б) про вчинки і дії людей, а не про те, якими вони є
в) про особисте говорити тільки з достатньо близькими людьми - з тими, яких ти знаєш достатньо добре для того, щоб невзначай не образити

Цитата:

Та ви глухий до чужих доводів

Не чув я ніяких доводів. В чому вони мали полягати? В тому, що С-1 порядна і гідна людина, а Лоліта навпаки? Ну Ви вважаєете - так, Ваше право. Чому я маю думати так само? В мене можуть бути інші критерії оцінки людей. Мені он взагалі всі можуть подобатися, але може не подобатися щось з того, що вони витворяють. І що з того тепер? Я маю думати так само, як Ви? Є щось страшне в тому, що я маю власну думку? Чи що? А взагалі-то - якби я міг з ними поговорити і переконати, що так негарно чи неправильно - то й проблеми ніякої й не було би. Але не можу. Мене там вже раз в бан відправили і якщо я ще хоч раз спробую рота роззявити - то підозрюю, що пошлють ще раз. Бо за якими критеріми вонитепер банять - я зрозуміти не можу, мені ніхто так нічого й не пояснив. А якщо не можу - то очевидно доведеться змиритися. А Ви що пропонуєте? Запам"ятати це на наступні два роки і потім при кожній нагоді згадувати? Чи щось інше?

Цитата:

Я тут, бо я хороший друг, як це не дико для вас звучить, адже ви завжди норовили мене оскорбити.

Мені це байдуже. Я ніколи нікого не намагаюся спеціально принизщити чи щось там спеціально довести - а як то хто сприйає, це якби його проблеми. Ну в усякому разі тоді, коли вони не є моїми друзями

Цитата:

Але нам не по 5 років, ми дорослі люди і якщо ви сподівалися,

Ну то чого ж тоді на кожну дрібницю ображаєтеся, якщо доросла? Тим більше, що по великому разунку я Вам ніхто, по суті..Дбайте про те, щоб власні принципи не зрадити, а на інших в т.ч. і на мене, оглядатися кожен раз не треба

Цитата:

що я буду вам лестити і піддакувати – глибоко помиляєтесь.

Ну по-перше - я ж не начальник там якийсь, щоб до мене варто було підлизуватися. По-друге - до лестощів я абсолютно нечутливий. Чи вірніше-чутливий навпаки, коли хтось говорить мені щось подібне, я автоматично перестаю йому довіряти

Цитата:

Це якраз саме ви робите поза спиною в інших-перегляньте свої повідомлення,

Ну чому ж поза спиною? І Лоліта, і Шурідзе тут зареєстровані, навіть в друзях в мене числяться, дорогу сюди знають - можуть зайти при нагоді. Якщо їм не подобається щось з написаного - то можу або пояснити або видалити - хоч вони так і не видалили те, що я просив, на ФСБУ, та ще й дружно аплодували С-1, коли той на мене писав щось таке ж, як і Ви - про завищену самооцінку, про те, що я ображений Богом (правда справедливості заради треба сказати, що тут же казав, що це ніби не про мене), що в мене хвороблива фантазія, що я дицемірю - ще там щось було - не хочу вже згадувати навіть - тим більше, що я це вже згадував. Ну з ним звичайно гірше - але в разі чого він теж знає як мене знайти - має і мій телефон, і адресу електронного ящика. Може і тут щось сказати як гість, може через Лоліту щось передати. Але розумієте в чому біда - то не я з ним, чи з ними не хочу розмовляти, то він зі мною не хоче. Я намагався добитися від нього хоч чогось - а результату "нуль". Йти вішатися?

Цитата:

Та й інші це робили по відношенню вже до мене – обговорювали на очах в модераторів тоді, коли мене на форумі не було.

Соррі, я цього не бачив. До того ж я давно вже не модератор, щоб про це судити. Але не кажу, що того не було. Мабуть було. Але в усякому разі тепер цього немає - так що це мабуть видалили. А отже, як на мене, проблема вже мала би бути вирішеною..

Цитата:

Так, вище очі підніміть і почитайте тему „Проблеми форуму, де ви мене назвали поряд із Йенсеном невідомо чиїм агентом. Там і про інших.

Цієї теми вже немає - я її нечаянно видалив. Називав і від своїх слів не відмовляюся. Тільки там було два варіанти - або працювали, або Вас просто всліпу використовували. Проти форуму тоді йшла справжня війна - по одному вишибали всіх модераторів, чомусь тільки крім Йесена, чому він й попав під підозру. До речі, і Ви з Солдатом цілком чітко працювали в тому ключі, що треба було для цього. В тім числі - і мені особисто пропонували закрити форум - пам"ятаєте таке? В результаті форум таки закрили - а отже хтось не знаю правда хто саме, свого таки добився. Те, що Ви тут, свідчить мабуть про те, що Вас просто втемну використовували інші люди. І якби Йенсен тоді не забанив би мене - я б усю цю братію на чисту воду вивів - не кажу правда якими методами. Ну але більше чи менше тоді форум ще вдалося вберегти, правда зараз його все-одно убили...

Всі ж проблеми ФСБУ, які воно переживає зараз, тягнуться саме з попереднього сайту і з тієї війни. Авторитет мені тоді таки серйозно підмочили - зробили скандалістом і винуватцем всіх бід, і на декого це, я бачу, таки серйозно вплинуло, раз вони ще й досі таким мене вважають (це не про вас..) Тому мене й "зловили" тепер у пастку - на ФСБУ повернутися не можу, бо тоді мені доведеться знову відстоювати свою честь, і це знову ж стане тільки ще одним додатковим підтвердженням того іміджу, який мені зробили. Класичний приклад "війни принципів" - прямо хоч бери і включай його в підручники. Це якщо говорити з точку зору містики. Або - політтехнологій - якщо говорити мовоб більш доступною. Нічого, розберуся якось, не вперше! Не знаю правда тільки, чи здоров"я вистачить, а то з ним в мене щось неважно останнім часом..

Anonymous
image 301 день тому 10.01.2009 11:54:03 Цитата('1733989','88','6','1905')">Повідомити про спам

РЕЗЮМЕ

Я сприймаю людей такими, якими вони є. Ми всі різні. З їх недоліками, дивацтвами і тп. І дуже добре, коли друг не зовсім такий як ти - а доповнює. Так цікавіше, та й так має бути, бо ми на цій землі - кожний особистість, тож в кожного своя родзинка.

Та при виборі друга я все-таки беру за основу головний критерій - " Чи піду я з людиною, яку хочу назвати другом, у розвідку?"

З вами в розвідку я ні за яких обставин не піду.

Ігор Лубківський
image 301 день тому 10.01.2009 13:10:01 Цитата('1733989','1733989','6','1906')">Повідомити про спам

Абсолютно згідний! Я і сам туди не піду. Що я там не бачив?

Введіть код на зображенні
Ваше ім'я
(видний лише власнику сайта)

Тема

В тексті можна використовувати Wiki або HTML теги

Сторінка: [1] [2] [3]

Хто на сайті?
Анонімні: 5 Зареєстровані: 0 (?)

Календар
<
Листопад 2009
>
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Підписка
E-mail: 

Розміщено на MyLivePage (0.24362 sec. 8 queries) | СкаргаDesign by Wolf | © Kolobok smiles, Aiwan