Це мій форум. Ви можете створювати теми та брати участь у їх обговоренні.
Створити тему | До списку
Якщо в когось э якісь питання і хтось завітає сюди - можете задавати їх тут, бо я на разі повертатися туди не збираюся... Тут в мене хоча би є гарантія того, що тут ніхто мене не забанить, як там..
М-дя, тільки що зайшов туди і прочитав рішеняя Ради модераторів. ДУрні - інакше не скажеш. І після того вони ще хочуть, щоб я туди повертався. Нє, точно ... не зовсім розумні! І я ще їх, практично майже всіх, крім самого головного, рекомендував у модератори. Теж придурок - це я вже про себе!! Ну що ж - так і треба - якого монстра сотворив, від такого й постраждав! Рішення якоїсь псевдо-Ради... Що це за Рада, хто її створив, хто входить в її склад, за яким принципом вона приймала рішення? Хто саме і як голосував? Чому не запитали думки конфліктуючих сторін? Про себе навіть не кажу - хоча б в Буби? Чому не видалили те конфліктне повідомлення, з якого все почалося? За яким принципом будуть прийматися рішення надалі? Чому не відповіли на жодне моє запитання - наприклад на те, чи таке писати про когось - що він з дитинства дебільний - це нормально, чи ні? Чи на інше - чи це нормально, коли баниться той користувач, який перший до модераторів і звернувся за допомогою? І як вони думають, якщо думати взагалі здатні - чи ще хоч хтось хоч колись захоче до них звернутися за допомогою у випадку хоч якогось конфлікту? Чорт, ну не вміють самі щось зробити, чи самі не можуть щось вирішити, ну не вистачає досвіду - то запитили би мене - я би порадив і розказав -і причому абсолютно безвідносно до своєї особи... Жаль просто - стільки зусиль вкладено в цей форум - по ночам сидів, назви розділів придумував - і нафіга воно все це тепер? Тільки для того, щоб пара дурнуватих модераторів, яким навіть в голову не прийшло чомусь запитати моє думку в приватному порядку, як в колишнього колеги і може навіть для когось друга, все в один момент зіпсували? Про втрачених 200 грн. я вже навіть і не кажу - для мене це й так не гроші - для мене тепер дешевше знову кинути гроші кудись в інший форум, ніж тут намагатися щось врятувати - все-одно ж безнадійно... Ой, братки, сумно все це, але бачу багато ви намодеруєте таким чином... Думаю, що можна дати вам два місяці - протягом яких, я думаю, сайт ви остаточно угробите остаточно. Або - треба міняти весь склад модераторів - іншого виходжу я не бачу. Хоча, чесно кажучи, по великому рахунку - я його й взагалі не бачу - хіба що створити повністю новий сайт і там вже чітко визначити хто є адміністратором і хто саме визначає політику модерування. А на цьому поставити жирний хрест, як на мертвонародженому дитяті..
Ну і ось результат - дивлюся на форум - за час моєї відсутності ні одного цікавого повідомлення... Філософські теми, які я вів, звичайно ж загнулися тепер, росіянам ніхто не опонує, навіть і1ov - йому я бачу теж перехотілося тепер це робити - все тихо і спокійно. І зовсім нікого немає. Підозрюю навіть, що слідом за мною й ще дехто піти може. Тишь да гладь. Чого й добивалися. От тільки це вже не форум. Навіть якби я був останнього сволоччю (ну припустимо для вирішення проблеми, що саме так воно і є), то навіть тоді мене треба було би цінити хоча б за те, що поки я там є - доти форум живе, доти хтось про щось цікаве говорить. А раз так - то треба було спочатку спробувати зі мною поговорити, а не бігти й банити радісно. Ну або піти назустріч мому другому проханню - і вже взагалі не приймати ніяких рішень. Бо наскільки я знаю - ідея, яка закладалася в ідею Ради модераторів, полягала зовсім в зворотньому - щоб опротестовувати бани, а не роздавати їх. І, наскільки я знаю, я ніби не такий придурок, з яким зовсім не можна було би поговорити. Хіба що.. доводиться припустити, що хтось таки думає саме так. А раз так - то знову те ж питання - якого милого мені туди повертатися, якщо мене там придурком вважають?
Ігоре. Не переживайте ви так. До цього все і йшлося. Адже все залежить від людей, а не від слова "форум". От ми з олексом вже третій рік миримось. І нічого. Терпимо одне одного. Не дивлячись на те, що я якось зітерла та підтерла форум - на це була вагома причина. Однак в олекса вистачило внутрішньої культури не попріакати мене в цьому. Не хочу називати по-іменно, там хіба можна щось створити з людьми, які плюють там де живуть? (видалено, соррі - Ігор) Та й з боку видно, що так процвітає істерика. Ну... і що можна створити з людьми, які не поважають одне одного? А про те, що там люблять зібратися в зграю і цькувати одного користувача тільки тому, лот він інакше мислить- то вже й мовчу. "Все визначає внутрішня культура спільноти"( Я)
А взагалі...Коли ви пішли з форуму - я вас стала поважати. Думала, що ви зрозуміли нарешті, що з Того форуму треба піти геть. А ви... Через власні образи пішли. Шкода. а я намагалася вам розтлумачити... Чи те, що я писала, ви теж вважаєте брєдом блаженної? Ну , ваша справа... У свій час я теж не могла зрозуміти, чого та людина так хотіла, щоб я пішла з форуму. Зараз я достукатися до вас не можу...
Ви ж розумієте, що звідти доведеться все-одно піти. Не сьогодні, так через деякий час. А для вашого здоров’я краще, щоб уже зараз все розірвати і крапка. Форум приречений і це всім відомо. Він нікуди «не йде». Шкода, звісно, вашого труда, шкода зусиль, та і гроші вами чесно зароблені. Шкода і Олекса труда, часу, який він відривав від сім’ї. Не вірю я тут в зурочення і всяку таку дурницю. Просто стало ясно ось цією фразою: «Свобода – це усвідомлена необхідність: я вільна людина, але моя свобода не повинна заважати вашій». Вчора цю відому істину повторив през.Кравчук. Там де все ніби з-під нагайки, аж через монітор ніби вчувається, як гуляє вона над спинами принишклих форумчан,.. великими червоними літерами по всьому тексту, де робить «нагоняй» особа, схильна до непідконтрольної істерії,… затиснутість у рамки там, де не потрібно, а там, де просто хамство аж спину вигинає – мовчок і хіхікання в кулуарах .… Одних цькують, а іншим співають дифірамби. Неврівноваженість і неадекватність. Тоді вже в щирість тих людей не віриш. Ви мені вибачте…. Повага – ось головне на таких форумах. Терпимість. Розуміння. Можливо і вам треба свої позиції переглянути. Десь і ви зробили помилку. Самокритика і повага. Вимоги до себе повинні бути більшими, ніж до інших. Тільки тоді ми маєш право ставити хоч якість вимоги до близьких чи друзів, інакше кажучи – «піднімати планку»…
І прав був І095 - "які модератори - такий і форум". Вислів був інший та суть така. Згадайте хоч би історію з моїм "весіллям". Ви думаєте, очевидно, що мене так зачепили посиденьки на лавочці за стаканом насіння ( сємєчєк ), що я не змогла себе урівноважити емоціно стримати і от сама і розудала до таких широт ту історію. Ха! Роздула. Та не для того, що мене це так зачепило. Чого б це - хтось та "взяв же мене заміж!" Радіти треба. Хе... Це був хід пішака, який ( тобто я) хотів вкотре наглядно показати, чого варті такі модератори і до чого йде форум. От і все. До банальності просто. Вибачте за той галас та емоції. Так, ви правильно зрозуміли. Я даремно хотіла вкорте закликати модерів до пристойної поведінки і заувадити, що вони не на своєму місці. І навіщо мені це треба було? Серце рвати? Нехай би й залишалася б заміжньою для всіх на форумі, а то он тепер відома всім мадам козиряє на цензорі, що я нікому не потрібна.... (E... я без натяків, ви ж із жартами знайомі...)
Не треба так про Лоліту - вона там якраз сама нормальна. І може якби вона була на той момент, коли все відбувалося, то може би конфлікту і вдалося би уникнути. Шурідзе здивував. Неприємно. Раніше я якось був про нього чуток кращої думки. А тепер як подивлюся, що він пише, так взагалі просто жах - народ бидлом називає, став вже зовсім як Фіш колись. Я звичайно розумію, що Бродський кинув йому нову порцію бабла на обгаджування Тимошенко і всього, з нею пов"язаного - але ж не до такого ступеня? Про Віктора Михайловича взагалі промовчу.. Звичайно був би розумний і знав би, що саме він почне щось там з моєю скаргою розбиратися - то краще би взагалі промовчав... Він і раніше завжди захищав одних тільки росіян - і без ніяких варіантів. Але такого, щоб банити того користувача, який сам звертається до модераторів, та ще й обзивати його при цьому всіляко - такого я навіть від нього не чекав...
Не все так просто, Надя - життя набагато складніше, ніж Ви думаєте. Людии повинні прийняти своє рішення - що вони і як хочуть - я за них весь час це робити не буду. А так вони раділи з того, що є дурак, який своїми зусиллями рухає все це вперед, і тішилися з того, що тепер можна безборонно на нього нападати. А про образи? В якійсь мірі звичайно так, в якійсь мірі я звичайно від колишніх колег, і тим більше від тих, кого сам й назначав в модератори, очікував підтримки - але це було не головне. Вже казав - знав би, що так буде - я бий сам розібрався з усіма - може би тоді і з форуму не довелося би йти. В цьому плані звичайно можна вважати, що я потрапив в пастку, яку сам й сотворив... Не було часу, не міг все проконтролювати, майже місяць взагалі був відсутній. А коли з"явився - було вже запізно. В черговий раз переконуюся в тому, що ніколи нікому ні в чому не можна довіряти. От тільки інакше все-одно не можу... Цитата:
А нвавіщо до мене стукати?
Ну піти - це ж не обов"язково означає все там повидаляти, правда? Цілком можна було зменшити свою присутність там, створивши перед тим таку атмосферу, як потрібно. Це було цілком реально і я цього майже добився. Як колись казав Луценко - ніколи ще перемога не була так близько... Не знаю - можливо ще й зараз не пізно, тільки я ще не знаю так - просто через те, що мене там дураком зробили, і якби я тепер захотів там ще хоч щось сказати - то навіть не уявляю собі, з яким лицем я тепер маю це робити. Будемо надіятися. що ця історія їх хоч чомуьс навчитися Хоча так, звичайно всього цього можна було би добитися і легшим шляхом - і така можливість в мене була - для того треба було тільки стати адміністратором (не технічним, а тим, що визначає політику модерування) того форуму. І така можливість в мене була. От тільки я сам не захотів цього, тому що: а) часу жаль. А фактично - я його реально й не маю - вчитися ж колись треба? Про роботу і сон я вже навіть і не говорю. б) не хотілося би, бо сказали би, що Ігор до влади рветься. Таких розумників, хто би це почав кричати, зразу ж знайшлося би достатньо, та ще би 100% приплели би й те, що то я вигнав Полатавчанку з форуму тільки заради того, щоб її місце посісти. Віктор Михайлович і без того на щось подібне натякав. Цитата:
Але до цього часу цілком реально можна було створити таку систему, за якої би вже ніхто нікого би не виганяв, за якої усі були б рівними і за якої навіть конфліктуючи і сварячись до хрипоти, люди проте не знищували би один одного саме як людей Цитата:
Не згідний. Досі він трохи йшов, бо я його, як ідейний натхненник, кудись штовхав. І Олекс, як технічний адмін, чесно виконував свої обов"язки. Були й подальші ідеї і розробки. Я поки був на сесії, створив ідею майбутнього сайту, розписав що і як треба робити далі. А потім чуть на коліна не ставав, просив ще хоча б два дня не банити мене, щоб я встиг про усе розповісти. Ну правда, до їхньої честі, мушу сказати, що тих два дня вони мені таки дали. Правда думаю це все-одно не сильно допоможе - тому що без мене вони цієї ідеї все-одно не зможуть впровадити. Не тому, що дурні, а тому, що там більше не залишилося лідерів - всі, хто там позосталися (ну крім Олекса хіба що, але він в це принципово не пхається) абсолютно нездатні приймати рішення і, тим більше, нести відповідальність за його виконання. Хоча правда сайт створювати я їм таки обіцяв допомогти. Тільки не знаю, чи вони без мене зможуть зібратися хоча б для того, щоб тверде "Так!" сказати - бо більшого від них й не вимагається. Ну та нічого - там побачимо Цитата:
Ну в даному разі звичайно так - все це просто наслідок ще тих проблем, які виникли ще на сайті Тимошенко. А от те, що там працювали різні, і дуже часто не зовсім хороші люди -це 100%. Наскільки вони там могли бути пов"язаними з містикою - не знаю, так само як і не можу 100% стверджувати про інтерес ФСБ російського до того форуму. Але ось те, що в нас наші СБУ-шники сиділи - оце вже точно (привіт їм, до речі!) Тому ідіотизмом було після того всього створювати форум саме з такою назвою, яка тільки ще більше загострила всі ці проблеми. Треба було придумати щось інше - або більш нейтральне, або в інший бік спрямоване. Але тоді я впливу на вибір назви не мав - це все Тетяна робила.. І чому вона зупинилася саме на такій назві - навіть собі й не уявляю.. Цитата:
Ну не знаю - навряд чи можна добитися якоїсь особливої поваги на політичному форумі. Політика сама по самі - це вже річ не дуже хороша. Якщо вже й просто не відверто погана й небезпечна. Тому я би сказав інакше, що річ в іншому - у вмінні відділяти одне - ставлення до людини, від іншого - ставлення до її політичних поглядів і переконань. Цитата:
Розумієте яка фігня - я ніхто! Я звичайна людина, і я взагалі не маю права нічого вимагати. Так само, правда, як і від мене ніхто не має права нічого вимагати. А так одній не подобається те, в якій формі я до неї звернувся, іншому - те, що я його за Божка визнвати не хочу, ще іншому - ще щось. Я звичайно розумію в чому корінь цієї проблеми - народ на Тимошенко надівся, і залишившись без її фороуму, вони всі тепер вже все обділеними відчувають. А я там довго модератором був. І не боявся брати на себе відповідальність, весь час підставляючись замість когось. От вони і стали асоціювати ставлення до Тимошенко зі ставленням до мене - так, ніби то я винен, що її форум ЗАкрили, і що їм тепер білльше немає до кого звернутися. Звичайно в якійсь мірі може й винен - був би мудріший - таки би добився від адміністрації, щоб вони бекап робили. От тільки, чесно кажучи, мені таке навіть в голову не приходило - що вони його можуть не робити. Це кожен знає. Так що якась думка про цілеспрямованість такої акції по закриттю форуму, і то можливо що зі сторони самої хозяйки, десь крутиться. Але тут я вже точно нічим не можу допомогти. Я - НЕ ВОНА! І більше підставлятися замість неї не збираюся - навіть якби застра старий форум знову відкрили. А щодо цього форуму - то не знаю, побачимо. Може не все ще так безнадійно. Мені тут якраз перерва потрібна на те, щоб до курсової підготуватися і ще одну програмну, правда так нікому й не потрібну, річ завершити - так що все співпало в цілому досить вдало. А там побачимо. Форум проплачений на два роки наперед. І якщо мої розрахунки вірні - то десь так місяці за два він почне загнантися остаточно, після чого вся шваль звідти почне втікати. А тоді вже й можна буде спробувати створити щось краще на існуючій базі. Якраз за цей час ідею сайту модифікую відповідно до вже нової реальності. Ну а якщо загнеться чи зіпсується так, що нічого відновити буде вже зовсім не реально - то що тут поробиш? Значить тоді така його доля. Я фаталіст за переконаннями - і особливо переживати з цього приводу не буду.. Надіюся моя двохмісячна відсутність вже нарешті вдовольнить прагнення тих, в кого так руки чесалися мене поскоріше забанити, чи ні?
Дуже приємно, що ви таки заступилися за Лоліту. Я й не розраховувала, що ви тут приєднаєтесь до мене. Та бачите... Я все ж дивлюся на жінок на форумі як на жінок, тож своєї думки не зміню. Може і я, з боку поглянувши, негарно виглядаю. Тому можете зараз і розказати про це. Не заперечую, якщо мені це в очі скажуть. А про Лоліту ще Сержик правду сказав на Обозі, а вона розвела цілу істерику щодо цього, а потім знесла тему. Потрібні завжди і всюду гальма. Щоб не виглядати ніби й справді на Привозі ( хай вибачає). Необ”єктивна. Лицемірка. Прикладами не підтверджуватиму. „Кумівство” в крові і хамство - захотілося їй Шурідзе захистити, то вона в розмові зі мною звела все до вульгарностей – особливо гарно в неї получилося із ” верхньою деталькою в чоловічих брюках!” Db pfВи захищаєите її, тому що вона на вашому боці. А я намагаюся бути обєктивною, та в мене щодо цього як завжди є власні приклади. Я не завжди вчуся на своїх - бо інакше де б я була б, набравши своїх прикладів! Але коли вони є - то от вони, де я була в тій каші і як це я сприймала. Бо на моєму місці й інші бувають. Той же асонік - йому бідному лише появитися на форумі - як лолітою вже тіпає і вона гарчить на нього. Ну не можна ж так до дитини! Це хлопчина, який не зірве атомною бомбою форум, тож можна вже й так його і не ганяти. Тим паче, що ваша подружка його таки добряче образила. Добра людина так не напише закоханому в неї хлопцеві на весь форум і так не нагадить в душу. А щодо Шурідзе. Не перебільшуйте його роль в історії людства. Думаю, що Бродський не знає, хто такий Сашко. Це просто людина, яка любить провести час на форумі, але часто забуває, що він чоловічої статі. І нагадує мені мужиків, що зібралися в гаражі обговорити баб-с-с-с, хоча часто там появляються і жінки-форумчанки. Я про нього відразу сказала – пліткар та ще й брудний. А ви чомусь за нього образились. Навіть тут. А С1 я все-таки поважаю, тож не буду про нього. Це ваші справи.
От спасибі! Розтлумачили! А то я думала - ну як прекрасно жити в цьому світі! Доречі, я й справді так думаю Цитата:
Як до друга. І не більше. Продовження теми листів за осінь 2006 року.
До цього моменту: Цитата:
я його теж поважав Ну що ж - не для мене, то й не для мене - що ж тут вже поробиш?
Трохи є, чесно кажучи Цитата:
Соррі, Сержик для мене з деякого часу не авторитет - після того, як статтею про Мауглів в вишиванці став захоплюватися. Не люблю я речі, що нацизмом попахують - і що тут поробиш? Я не вірю в обраність (вищість) якоїсь однієї раси - навіть євреїв і росіян, але ще більшу відразу в мене викликають комусь такі любі спроби принизити якусь іншу націю - наприклад просто за те, що вони іноді свій, а не чужинський, національний одяг одягнути можуть. Цитата:
А ось в цьому я якраз чомусь не впевнений, щось мені здається, судячи за Рішенням Ради модераторів, що її перевербували. Ловсей, Іра і Олекс проти мене не проголосували би. Залишилися С-і, Шурідзе і Микола. Так що мабуть саме її голос за те, що Бубі все простити, а мене забанити, і став вирішальним. І вже тим більше не розумію, що їй там такого геніального привиділося в словах С-1 тоді, коли він обзивав мене всілко. Ну приблизно так, як це вище написано. А була ж іще одна тема ще й не з такими перлами, але я її видалив. На щастя наші модератори не знають, що користувачі можуть видаляти власні теми - а то так би все й висіло до цього часу, і навіть заперечити нічого я би не зміг, бо С-1 ту тему тут же, після написання своїх "перлів" встиг закрити. Цитата:
В даному разі Ви просто не володієте витуацією. З тим "добрим" хлопчиною хто вже тільки не пробував розмовляти - аж поки він всіх не дістав і покине не довів Іру до того, що вона взагалі на форумі перестала з"являтися.. Цитата:
Думаю що знає. Хоча би під назвою "графа витрат номер...." А хто такий Сашко - так, саме під таким іменем може й не знає.. Я завжди знав, що він на Бродського працює - навіть тоді, коли рекомендував його в модератори. За приниципом "тримай свого ворога біля себе"
Та що поробиш - всім не вгодиш. От мене одна дамка вже ---надцятий раз відправляє до Кащенка. То я і не переживаю. Якщо ви вважаєте моїм недоліком саме це - то хворих теж треба поважати. Хоч би до того, допоки в них немає "спрвки на руках" (був такий вислів колись). А як справка - то взагалі - з усією уважністю. Цитата:
А мене якось цікавило, чого саме Шурідзе так отчаянно хоче вижити мене із форуму. Хіба я вже така небезпечна? Він ганяв за мною по фіоруму. (видалено)br /> А щодо С1 - коли я читала конфлікт - в мене склалося враження, що в якійсь мірі С1 таки має рацію. А щодо його вислову - то він узагальнив. От ви, наприклад, людей шваллю назвали. Це крутіше, однако! А чувак-хе, та це ж назва із дитинства. Колись самих крутих так обзивали.Ви не жили в тому далекому дитинстві? А він мав на увазі - що без людей ви нічого, абсолютно нічого не зробите. І форум для всіх людей, а не для окремих людей. Це я так м'яко. А в асоніка проблеми. І треба робити деяку знижку. От я про що. Прямо там - дістав. Це дістає тоді, коли руки простягає в реалі, або намагається якось побачитися та набридає, а як можна дістати людину через форум? Імейли? То поміняй! А на форумі у відкриту не так вже він і багато сказав. Аськи? То не впускай! Приват? То ігнор увімкни! Вчити треба? Я коли читала - не могла зрозуміти, де ділася та Ірочка, яку я любила як людину і любила читати її жарти в 2006 році. (видалено) Якщо чесно...неприємно було читати... Так, це я кажу, яка нікому ніколи не годить тут, бо на те він і форум, що там всі рівні.
Поважати всіх треба - і абсолютно не має значення, що то за людина. Чи выршыне - треба ставитися з повагою до всых. Просто треба вміти відрязняти одне - саму людину, від іншого - її вчинків. Яка написано в Біблії - по ділах їхніх судіть. Що ж стосується людей хворих, то про це мають судити лише лікарі. Що ж стосується психічних відхилень (це навіть не хвороба, це просто відхилення від норми, девіантна поведінка наприклад) - то там все ще складніше, оскільки паталогічно хворою може бути.... сама норма. Наприклад в фашистській Німеччині нормою важалося зневажати, або й знищувати чимось гірших за себе - євреїв, циган, поляків, українців. З цієї точки зору людина, яка виступала би за рівність усіх націй і людей перед Богом виглядала би явно ненормальною, або й зовсім хворою. Але краще бути таким хворим, що визнає рівність усіх людей перед Богом, хто вірить в рівність їхніх прав, ніж таким "нормальним", який весь час когось принизити хоче.. Цитата:
Ну значить була на то яккась причина. Мождливо Ви заваджали іншим учасникам форуму, або бралися обговорювати їх. Форум - для обговорення думок і поглядів, а не особистей. Ви ж постійно страждаєте другим. Навіть тут... Буду видаляти таке - це негарно - обговорювати інших людей, чи тим більше вважати себе аж настільки непогрішним, щоб мати право їх судити.. Цитата:
Ага, він би там був 100% правий, якби то був саме конфлікт. Мій з ним, мій з Бубою. І якби він спробував втрутитися, а я став йому чимсь заперечувати. От тільки було, на жаль, трохи інакше. Конфлікту не було, а все обговорення закінчилося далеко перед тим - ще 18 грудня, якщо я вірно зараз пам"ятаю. А після того просто було одне єдине погане повідомлення на мою адресу, на яке я попросив відреагувати. Якщо він вважав, що я там чимось неправий, чи там немає "складу злочину", то так і треба було сказати "Вибач Ігоре, але там нічого такого немає". Я міг і помилитися, людина, яка включена в ситуацію, завжди сприймає її суб"єктивно. А що було? Замість того в першому ж повідомленні він написав що то форум не для мене, що в мене завищена самооцінка і що мене самого треба забанити. Щось мені здається тут щось не так... Цитата:
Ну по-перше, якщо справа чи запитання конкретне - то конкретно і треба відповідати. Особливо якщо тим модератор. Або - відповідати від свого імені, а не як модератор. Але не плутати одне з іншим. Хоча в будь-якому разі узагальненя це негарно. Вже казав і тут, і там - форум для обговорення позицій і думок, а не особистостей. Узагальнення - один з методів нечесного ведення дискусії. Таке навіть в книжках вивчають. Почитайте підручник з логіки, якщо цікаво, там є такий розділ відповідний - "Нечесні методи ведення дискусії". Ну та, якщо Ви читали відповідну тему - то там далі був аналіз Фларі. Вона в нас в логіці добре розбираєтьсчя - дублювати не буду.. Цитата:
Та ну? Справді? І чого я такого не пам"ятаю? Я казав, що то саме люди? Я казав про когось конкретно? Форум то гра - і не кожен конкрентний нік азвжди відповідає реальній особистості. І не кожен, який він на форумі, такий же і в реальному житті. Як на мене "крутіше" - то образити когось конкретно - це називається "персональні образи". Поганим є і таке узагальнення "Ти такий, як...", В даному разі ні одного, ні другого не було. Цитата:
Знаєте, суть навіть не в тому що і як зробити, а навіщо. Хоча обзивати когось персонально, як на мене, завжди негарно. Я будучи модератором, такого собі не позволяв - хіба що міг ретранслювати людині її ж власні вислови. Але про "навіщо". Ну і навіщо він мене обізвав? Щоб осадити і щоб я більше не задавав ніяких запитаньт? І що після того сталося? Форум заспокоївся? Комусь стало легше? Мені наприклад точно ні - мене на два тижні з себе точно вивели - всі свята зіпсували. Бубі? Теж навряд чи... Ще комусь? То навіщо все це було? Чому не можна було відповісти нормально? Тільки щоб зберігти існуючий стан речей? Так! В тому і вся справа. Тому що я навіть якщо й провокую когсоь - я змінюю ситуацію, я її розвиваю. Але я ніколи не обзиваю когось просто ради того, що мені так хочеться чи тому, що це доставляє мені задоволення. І вже тим більше - не роблю цього задля того, щоб зберегти існуючий і ненайкращий, як Ви самі це казали всього кілька повідомлень тому, стан речей. Цитата:
Правильно, а я про що? Я взагалі-то себе теж до людей відношу. І я, наскілдькия це пам"ятаю, нікого з форуму не виганяв - в т.ч. і Бубу. А що натомість? Він: "Такие как Игорь чужие на этом празднике жизни". С-1 "этот форум не для тебя, чувак". Які я висновки, по-Вашому, маю робити після того? Вже якщо хотілося так дуже сказати зщось подібне, то треба було сказати "не тільки для тебе", а не починати спільними зусиллями виганяти мене звідти.. Цитата:
Поясніть мені будь-ласка, на якій підставі Ви беретеся судити про проблеми, про які досконало не знаєте? Та робили йому 101 знижку... Скільки ж можна? Хоча, чесно кажучи, я не знаю на якому етапі завершилося його перебування на цьому форумі. В тому останньому варіанті Правил і Картки порушень, які я ще встиг "пропхати" своїм авторитетом, вічні бани були фактично відмінені. А за постійний флуд він там мав на якийсь час виходити, трохи погуляти і знову попадати в бан. Здається місячний там зараз за флуд передбачений, якщо не помиляюся... Цитата:
Хочете спробувати? Можу показати. Найпростіше - це ходити всюди слідом за людиною по форуму, і не давати їй слова сказати, коментуючи усе, що вона робить. Або - почавши обговорювати її - як Ви це полюбляєте, і як Вам самій в одній ситуації це (чуть вище) чомусь не сподобалося. А щодо Асоніка - то там було все, що хоч. Наприклад розміщення порнухи на сайті Прем"єр-Міністра України. Нехіло, ні? Спробував би він таке на сайті Путіна зробити - подивився би я, що з ним зробили би. Он в Самарі, кажись, недавно одного підлітка засудили за розміщення карикатури на Путіна у вигляді скінхеда. Тобто реально засудили - до кримінальної відповідальності, до колонії. Ще там було що й на мене він кучу всього понаписува - про це я вже й не згадую, коли я був модератором, то я на таке не звертав уваги.. Цитата:
Та ну? А Ви що, весь форум читаєте? Хоча насправді багато і не треба, іноді щоб образити людину вистачає одного-єдиного повідомлення
Соррі - вже казав - негарно обговорювати інших людей. І тим більше я не позволю робити такого стосовно Іри. Стосовно того ж, що вона тоді Ассоніку сказала - так, я то читав, це було жорстоко. Таке іноді може вбити мужчину і в той момент я тільки радів з того, що то не мені адресувалося. Але таке життя, і я просто й не знаю, що можна було зробити інакше? Що можна зробити, коли з людиною говориш, коли людину переконуєш, коли людину просиш - а він все-одно робить те, що йому заманеться, коли він втручається в чуже приватне життя, коли використовує чужі фотографії - і т.д. Як на те пішло - то таємниця приватного життя в нас гарантується Конституцією. І навіть якщо хтось там не приховує своє справжднє ім"я, як я чи Іра, якщо виставляє свої фотки, то це не означає, що ці дані можна використовувати в своїх цілях абсолютно незважаючи на його думку і на самі елементарні норми порядності. Ну наприклад розміщуючи ці фотки де попало, або відміняючи його ім"я, як комусь заманеться..
Ігоре. Я знала, що ви так прореагуєте. Не перший день вас знаю. Бо ви був і є необ’єктивним. І не бачите далі свого носа або любимого друга. Із самокритикою у вас проблеми теж. І чого я тут, хто б мене запитав? Та я тут, бо думала, що вам просто погано на душі. Тож вирішила з вами вирішити ті проблеми, які ви не вирішили на форумі, але продовжуєте страждати через це. Я хотіла показати вам ізсередини проблему на прикладах тих же форумчан. Та ви глухий до чужих доводів Я тут, бо я хороший друг, як це не дико для вас звучить, адже ви завжди норовили мене оскорбити. Але нам не по 5 років, ми дорослі люди і якщо ви сподівалися, що я буду вам лестити і піддакувати – глибоко помиляєтесь. Я спробувала розвернути ситуацію і показати всі гірші сторони форуму, і тому я ВПЕРШЕ, Ігоре, Вперше тут обговорила ( ні, вдруге, колись Лоліту зачепила та шурідзе тут у вас) користувачів форуму фсб ПОЗА їх спиною. І то лише для того, щоб на цих прикладах показати, які ми всі нетерпимі одне до одного! І більшге нічого. Мене не цікавить особисте життя жодного із вас! І це ви називаєте тим чим назвали – полюбляєте, хм... „ Або - почавши обговорювати її - як Ви це полюбляєте” Соррі - вже казав - негарно обговорювати інших людей.” Це якраз саме ви робите поза спиною в інших-перегляньте свої повідомлення, бо в мене память професійна і дуже чіпка. Та й інші це робили по відношенню вже до мене – обговорювали на очах в модераторів тоді, коли мене на форумі не було.Так, вище очі підніміть і почитайте тему „Проблеми форуму, де ви мене назвали поряд із Йенсеном невідомо чиїм агентом. Там і про інших. А ви потрудіться і перегляньте форуми, де я хоч раз назвала поіменно користувачів в якомусь висвітленні проблеми. Сепії я в очі все випекла. Кого ще я обговорила, що вам не сподобалось? От ви весь тут, в цьому бруді, що спершу виливаєте на людей, а потім переводите стрілки на мене та на інших людей. І поки ви не змінитесь – у вас будуть із людьми проблеми. Прощайте! Не варто з вами розмовляти і псувати собі нерви. У вас серйозні проблеми в психоемоційній сфері ( я не назвала вас психом – це те, що називається - ваші амбіції засліпили вам очі). Ви не вмієте слухати. Не вмієте бачити з боку. Не заздрю я вам.
Ще одне. Логіку я у свій час здала на 5.Весь курс! Читайте краще ви.
ОТ що! Пане! А я передумала визнавати за собою таку вину, як те, що я нібито обговорювала тут з вами особистості,людей12. Не було! Бо… читать умієте ?( ваш любимий вислів!) Я характеризувала з об’єктивної сторони модераторів форуму фсб, а не окремих кори стукачів! Читать умієте? Тож… Читаємо вище – мова йшла про модераторів, через яких став гнилим форму, бо які модератори – такий і форум! Їх вибрали, я була користувачем, і я маю право з НИХ СПИТАТИ, як і чого вони поводяться щодо мене, рядового користувача, по- хамськи! Тож помиляєтесь, пане. Немає в мене любительської звички навіть сьогодні тут, (а про інші рази я вам наголосила – не було!) пліткувати про користувачів за їх спиною, так як роблять це модератор Лоліта із модератором Шурідзе. А коли я в неї прямо про це запитала на форумі – вона мені цілу тираду про чоловічтий гульфік ( з цим кравецьким терміном ви знайомі? Бо Лоліта - ні) розказала і куди я через нього залажу пху… аж гидко далі продовжувати. То чому, по якому праву модератор Лоліта дозволяє собі таку хамську поведінку, чому принижує мене, ту, котра її вибрала модератором? Я підняла проблему про мораль модерів. Я не розказувала тут вище, який в неї чоловік і чи вона втікає від нього на другий ранок після його повернення з плавання! От так ви і модерували. Навішували всім, навіть я нюх на мить втратила. А якраз модератор Шурідзе , вгощаючи Лоліту сємєчками, розказував їй, як я скучила за С. бо втікла до неї на форум на другий же ранок після власного весілля. Як виявилося – це навіть не правда, а брудна брехня і недостойні плітки. А я лише правду пишу і лише про методи модерування. А щодо Іри. Був принижений такий самий користувач як я, на моїх очах – асонік, це мені, допустім, завдало удару по ніжних струнах душі, то чому я маю промовчати і не сказати в захист асоніка якогось теплого слова? Якщо Іра не хотіла такої реакції, яку я тут виголосила – то треба було не принижувати його на форумі, а сказати це в приваті. А так – форум – це одна сімэя. У вас щось змінено в орієнтації на порядність, Ігоре. А Адью!
Не було! Бо… читать умієте ?( ваш любимий вислів!) Я характеризувала з об’єктивної сторони модераторів форуму фсб,
Дуже гарно - я одна об"єктивна - всі інші ні. А що для Вас є ознакою об"єктивності? Власна думка? Цитата:
Ага, точно - коли мені чогось хочеться, то я маю право влізти всюди, куди мене не кличуть. Це стосувалося лише її і його. І наскільки я пам"ятаю - всі там тактовно промовчали. Єдине - що може хіба що потім треба було потім видалити те повідомлення - і яка його подальша доля я не знаю. Навіть я не вважаю можливим для себе обговорювати це питання, хоча я для неї трохи більший друг, ніж Ви, і може навіть трохи більше, ніж друг, хоча я з нею давно знайомий і в реальному житті, а не через Інтернет. Але це - не моя справа. І тим більше не Ваша - людини, яка, як Ви це вірно підмітили, навіть обличчя своє - і то приховує.. Цитата:
Та сто раз вже все було сказано. І в приваті, і в асьці, і поштою! З чого Ви взяли, що всі ці попередні шляхи не були використані? Що вона ще мала зробити? Запитати дозволу у Вас особисто? Запитати поради і потім обов"язково зробити так, як Ви скажете? Опитати всіх 140 учасників форуму? Повішатися може ще, чи що? Он Вам чиясь реакція не сподобалася - то Ви вже другий місяць крик піднімаєте. А може це мою раниму душу теж ранить? То чому б тоді Вам про себе так само не сказати - якщо Ви особисто не чекали такої реакціїю то треба було....? Все! Іру тут обговорювати я не позволю. Це питання не обговорюється. Все, що Ви на неї написали - видаляю - і надалі буду це робити без попередження.. П.С. Подумав - і вирішив ще додатково пояснити, а то ж знову перекрутите мої слова - обговорювати можна дії людини, а не саму людину. По-перше, вже казав, тому що це негарно. А по-друге - просто тому, що інакше ніколи нічого доброго не получиться - бо кожен на кожного завжди може сказати що завгодно.. І вже тим більше я не позволю таке робити стосовно свого друга - їх в мене і так не дуже багато.....
Добре, переконали. Я - сволочь! Дальше що?
Ну чому ж? Придурком я себе вже називав. Тільки що ще назвав сволоччю. По-ідеї після такого Вам мало би полегчати? Чи ким я ще маю себе назвати, щоб на Вас це справило враження? Цитата:
Ага, от тільки після розмови з Вами мені вчора чомусь ще гірше стало. Ні, спочатку як розклав все по поличках, ніби полегшало. А потім стало ще гріше. Ввечері взагалі чуть не кінчився Цитата:
Ну показали -і що? Навіщо ж знову те ж саме повторювати? Розумієте, будь-яку проблему при бажанні можна інтерпретувати як завгодно. Можна працювати на її вирішення, а можна навпаки. Можна говорити про проблему, а можна і про людей. Можна сказати наприклад і щось таке, що хтось саме такий, бо в нього щось там не так - ну скажімо в особистому житті. І дуже часто це може бути правдою - насправді щасливих людей дуже мало. Але не все те, що можна зробити, завжди варто робити. А тому я й кажу, що краще говорити: а) про ситуацію б) про вчинки і дії людей, а не про те, якими вони є в) про особисте говорити тільки з достатньо близькими людьми - з тими, яких ти знаєш достатньо добре для того, щоб невзначай не образити Цитата:
Не чув я ніяких доводів. В чому вони мали полягати? В тому, що С-1 порядна і гідна людина, а Лоліта навпаки? Ну Ви вважаєете - так, Ваше право. Чому я маю думати так само? В мене можуть бути інші критерії оцінки людей. Мені он взагалі всі можуть подобатися, але може не подобатися щось з того, що вони витворяють. І що з того тепер? Я маю думати так само, як Ви? Є щось страшне в тому, що я маю власну думку? Чи що? А взагалі-то - якби я міг з ними поговорити і переконати, що так негарно чи неправильно - то й проблеми ніякої й не було би. Але не можу. Мене там вже раз в бан відправили і якщо я ще хоч раз спробую рота роззявити - то підозрюю, що пошлють ще раз. Бо за якими критеріми вонитепер банять - я зрозуміти не можу, мені ніхто так нічого й не пояснив. А якщо не можу - то очевидно доведеться змиритися. А Ви що пропонуєте? Запам"ятати це на наступні два роки і потім при кожній нагоді згадувати? Чи щось інше? Цитата:
Мені це байдуже. Я ніколи нікого не намагаюся спеціально принизщити чи щось там спеціально довести - а як то хто сприйає, це якби його проблеми. Ну в усякому разі тоді, коли вони не є моїми друзями Цитата:
Ну то чого ж тоді на кожну дрібницю ображаєтеся, якщо доросла? Тим більше, що по великому разунку я Вам ніхто, по суті..Дбайте про те, щоб власні принципи не зрадити, а на інших в т.ч. і на мене, оглядатися кожен раз не треба Цитата:
Ну по-перше - я ж не начальник там якийсь, щоб до мене варто було підлизуватися. По-друге - до лестощів я абсолютно нечутливий. Чи вірніше-чутливий навпаки, коли хтось говорить мені щось подібне, я автоматично перестаю йому довіряти Цитата:
Ну чому ж поза спиною? І Лоліта, і Шурідзе тут зареєстровані, навіть в друзях в мене числяться, дорогу сюди знають - можуть зайти при нагоді. Якщо їм не подобається щось з написаного - то можу або пояснити або видалити - хоч вони так і не видалили те, що я просив, на ФСБУ, та ще й дружно аплодували С-1, коли той на мене писав щось таке ж, як і Ви - про завищену самооцінку, про те, що я ображений Богом (правда справедливості заради треба сказати, що тут же казав, що це ніби не про мене), що в мене хвороблива фантазія, що я дицемірю - ще там щось було - не хочу вже згадувати навіть - тим більше, що я це вже згадував. Ну з ним звичайно гірше - але в разі чого він теж знає як мене знайти - має і мій телефон, і адресу електронного ящика. Може і тут щось сказати як гість, може через Лоліту щось передати. Але розумієте в чому біда - то не я з ним, чи з ними не хочу розмовляти, то він зі мною не хоче. Я намагався добитися від нього хоч чогось - а результату "нуль". Йти вішатися? Цитата:
Соррі, я цього не бачив. До того ж я давно вже не модератор, щоб про це судити. Але не кажу, що того не було. Мабуть було. Але в усякому разі тепер цього немає - так що це мабуть видалили. А отже, як на мене, проблема вже мала би бути вирішеною.. Цитата:
Цієї теми вже немає - я її нечаянно видалив. Називав і від своїх слів не відмовляюся. Тільки там було два варіанти - або працювали, або Вас просто всліпу використовували. Проти форуму тоді йшла справжня війна - по одному вишибали всіх модераторів, чомусь тільки крім Йесена, чому він й попав під підозру. До речі, і Ви з Солдатом цілком чітко працювали в тому ключі, що треба було для цього. В тім числі - і мені особисто пропонували закрити форум - пам"ятаєте таке? В результаті форум таки закрили - а отже хтось не знаю правда хто саме, свого таки добився. Те, що Ви тут, свідчить мабуть про те, що Вас просто втемну використовували інші люди. І якби Йенсен тоді не забанив би мене - я б усю цю братію на чисту воду вивів - не кажу правда якими методами. Ну але більше чи менше тоді форум ще вдалося вберегти, правда зараз його все-одно убили... Всі ж проблеми ФСБУ, які воно переживає зараз, тягнуться саме з попереднього сайту і з тієї війни. Авторитет мені тоді таки серйозно підмочили - зробили скандалістом і винуватцем всіх бід, і на декого це, я бачу, таки серйозно вплинуло, раз вони ще й досі таким мене вважають (це не про вас..) Тому мене й "зловили" тепер у пастку - на ФСБУ повернутися не можу, бо тоді мені доведеться знову відстоювати свою честь, і це знову ж стане тільки ще одним додатковим підтвердженням того іміджу, який мені зробили. Класичний приклад "війни принципів" - прямо хоч бери і включай його в підручники. Це якщо говорити з точку зору містики. Або - політтехнологій - якщо говорити мовоб більш доступною. Нічого, розберуся якось, не вперше! Не знаю правда тільки, чи здоров"я вистачить, а то з ним в мене щось неважно останнім часом..
РЕЗЮМЕ Я сприймаю людей такими, якими вони є. Ми всі різні. З їх недоліками, дивацтвами і тп. І дуже добре, коли друг не зовсім такий як ти - а доповнює. Так цікавіше, та й так має бути, бо ми на цій землі - кожний особистість, тож в кожного своя родзинка. Та при виборі друга я все-таки беру за основу головний критерій - " Чи піду я з людиною, яку хочу назвати другом, у розвідку?" З вами в розвідку я ні за яких обставин не піду.
Абсолютно згідний! Я і сам туди не піду. Що я там не бачив?
В тексті можна використовувати Wiki або HTML теги