Це мій форум. Ви можете створювати теми та брати участь у їх обговоренні.
Створити тему | До списку
Я надіюся, що з часом до мене на сайт почнуть заходити мої друзі, тому створюю для них цю тему, щоб вони мали де попліткувати Єдине прохання - тільки або вибирати собі такі ніки, під якими я Вас вже знаю, або називатися хто є хто :)
Ну, мене, сподіваюсь, ви упізнали одразу?
Блін, а ось аватара чомусь не підвантажилась...
Впізнав. По ніку. Привіт! І аватар вже теж завантажився. Прикольненький!!
Це протоський Архонт з StarCraft. До речі, якраз воно саме і є - жива істота, яка злилася з комп'ютером і перетворилась на щось інше...
Блін, така фігня, що заледве сам знайшов, як відповісти!!!? Виявляється оця функція "опублікувати коментар" знаходиться зліва внизу і її не видно через чорний колір фону. Ледве знайшов.. Ну коротше, а тепер кажу те, що хотів: "Я знаю - то наступний етап еволюціїї!!"Такі люди вже є, або скоро будуть!!!
Ігоре, буде час, зазирніть до мене в щоденник. У вас мої записи відображаються? Лишіть там комент, щоб я знав напевне
Відписався там. Як друг бачу. Як незареєстрований користувач не бачу. Блін - я сам тут все ще ніяк зі всіма функціями розібратися не можу... :( Правда в себе я ніби все по максимуму повідкривав - ну та там побачимо....
Нє, якраз оце й було правильно. Там баг був в редагуванні коментів. А видимість повинна бути саме такою. І ще - ви "про життя" читали?
Пробіг по діагоналі - немаю коли. Тут в себе ще ніяк не мож уроізбратися. Десь була функція "Я в друзях у..." - і де вона тепер ділася???? Чи це тому, що я дизайн сайту змінив?
Ну, буде час - проглянете. Лишите там комент по темі, гаразд?
Угу, добре!
До речі тут так прикольно - можна цілу кучу сайтів постворювати, і створити в результаті ... таку собі мафію...
Ага, розкажіть про це Юліку або Непокобелімому - ото буде мафія. Всім мафіям мафія.
Ага, тільки краще отак було написати "нєпоколєбімому Юліку". В нього навіть один нік дійсно був такий - "Незламний"
Ігор, глянь в месенджер та до твого коменту в темі "Про життя". Я там відповів :-)
А ось і я! Привіт два моїх улюблених лицаря. Сподіваюсь одразу впізнали. Як давно я мріяла, аби Ви виклали усі свої статті в однім місці! А зараз - просто іменини серця та розуму! :)
довго же ти добиралася. Заметіль була?
А щодо другого - то там ще не все так добре - бо поки я все зберу і відредагую - ще може й з півроку пройти...
Чому це довго? Тільки-тільки зареєструвалась - одразу до Вас. :)
там день чи два пройшов!
Це я освоювалась, типа, вивчала обстановку. :) (нажаль немає смайла: кішка, що виглядає з кущів) :)
такого? крила зовсім як в тебе
Ігоре, ці слова наштовхнули мене на несподівану ідею і собі сворити сайт. Я тижнів зо три буду сидіти вдома без права на тяжку працю, то ж спробую освоїти цю невідому для мене ниву.
Точно! А я що ж кажу! І я про те ж. Це не так складноТреба ще когось заагітувати
В тексті можна використовувати Wiki або HTML теги