ГоловнаВхідРеєстрація

Це мій форум. Ви можете створювати теми та брати участь у їх обговоренні.

Додати до обраного Відіслати мені email
   Стартова))!..
  Щоденник
  Картинки
  Сторінки
  Посилання
  Форум
  Чат
  Друзі
  Мітки
  Про мене
  Архів файлів
  Опитування
  Статистика

Користувач

Відвідувачі
postas oleg Postas
23 дні(в) тому 15.10.2009 15:34:09
kri Руслан Кузик
24 дні(в) тому 14.10.2009 11:02:56
studenttr Genya
28 дні(в) тому 10.10.2009 17:33:46

Опитування
Чи знайшли Ви щось цікаве для себе на цьому сайті?
Так!
Ні!
Не знаю...
Я тут взагалі випадково...

Результати опитування

Топ коментаторів
igorlll Ігор Лубківський
Коментрі: 123
sunnyshelma
Коментрі: 10
ashnar Ashnar Lynx
Коментрі: 8
kozeta lolita* lora
Коментрі: 4
mariapurt Maria Purt
Коментрі: 2

Коментовані запису
FSBU
Повідомлення: 64
Трішки про містику
Повідомлення: 38
Клуб друзів
Повідомлення: 28
Ангел помсти
Повідомлення: 7
Розмови ні про що....
Повідомлення: 4

Повернутися на головнуІгор Лубківський / Форум / Загальні / Розмови ні про що....
Оновлення

Розмови ні про що....

0.00 (0)

Створити темуСтворити тему | До списку

ДодавТекст

igorlll Надіслати повідомлення
Ігор Лубківський
Розмови ні про що....
284 дні(в) тому 27.01.2009 14:54:21 Цитата('1733989','1733989','6','1947')">Повідомити про спам

Хтось мені щось був прислав на пошту з цього сайту, а я його випадково видалив разом зі спамом. Якщо це щось важливе - повторіть пліз. Якщо ні - то ні....

Коментар: 4 Переглядів: 683

kozeta Надіслати повідомлення
lolita* lora
image 279 дні(в) тому 01.02.2009 01:27:52 Цитата('1733989','2330255','6','1957')">Повідомити про спам

Игорь! Привет! Это Лолита! Вы что,совсем нас бросили на произвол судьбы? Заходите на форум! Вы - жемчужина форума и об этом мне как-то написал один Ваш оппонент из Москвы,но не скажу кто!Не тот,конечно,с кем Вы немного повздорили,но и он не хотел Вашего ухода. Отдохнули и возвращайтесь.Вас очень не хватает,ну просто очень и точка.И я скучаю за Вами,как форумчанином,который просто часть форума,а форум без него просто не форум.Такаши разок заходил,но опять зник,креатив сегодня уже вернулся,ДОК то есть,то его нет.Один Вы все бродите где-то!Вас ждут,а Вы что думали,что нет?))))
пс А Комсомолка тут появляется? Пан Соломон очень без нее страдает и скучает.))) Пусть заходит,что это она нас всех так резко бросила?
Всем привет!

kozeta Надіслати повідомлення
lolita* lora
image 279 дні(в) тому 01.02.2009 02:46:07 Цитата('1733989','2330255','6','1958')">Повідомити про спам

Игорь! Я и в самом деле ту историю не держала на пульсе и даже почти не читала,а только мельком,то и судить ничего не могла.Я в то время очень плохо себя чувствовала,на форуме больше просто висела,что-то там незначительное писала,в музветке торчала, в награждении плюсами и не сильно чтением мозги свои нагружала и много чего еще было.Я в то время очухивалась после того,как упала дома и очень сильно ударилась,позвоночник сильно повредила и т.д. Никто Вас не банил и не собирался банить))) это я точно знаю. И никогда я против Вас не голосовала бы.Это исключено и все.)))Я вообще в ту историю ,можно сказать,толком не вникала,а одним глазом.Вы уж на меня не обижайтесь из-за этого,т.к я не специально,а в силу причин,клянусь Вам.Если я в ту ветку и заходила,то все,что до того было ,мельком просмотрела и по этому может что-то там не так написала,не помню уже.Найду время и внимательно прочитаю просто для себя,т.е ,чтобы понять )))что там на самом деле произошло. Мельком просмотр мало что дает понять.Что бы там ни было,но мне очень жаль((( что Вы ушли.И в самом деле((( без Вас форум теряет много,ВЫ МНОГО ДЕЛАЛИ ДЛЯ ФОРУМА И ХОТЬ УШЛИ ИЗ МОДЕРАТОРОВ,НО ДЛЯ МЕНЯ БЫЛИ, КАК СТАРШИЙ МОДЕРАТОР,К КОТОРОМУ Я ВСЕГДА МОГЛА ОБРАТИТЬСЯ ЗА ПОМОЩЬЮ.Вас из нас никто не обсуждал в переписке ,никаких сплетен не вел,это я Вам точно говорю.Не знаю что у Вас там с Бубой Касторским толком было,но кто из нас не ругался? Знаю точно о том,что Каксторский не хотел Вашего ухода.Может как-то все разрулится? Конечно же))) я хочу чтобы Вы вернулись.И Надия тоже пусть возвращается.)))С уважением,Лолита!)))))

Ігор Лубківський
imageRE: Без теми
263 дні(в) тому 17.02.2009 11:56:16 Цитата('1733989','1733989','6','1972')">Повідомити про спам
Цитата:
Игорь! Привет! Это Лолита! Вы что,совсем нас бросили на произвол судьбы? Заходите на форум! Вы - жемчужина форума и об этом мне как-то написал один Ваш оппонент из Москвы,но не скажу кто!

Ага, я помітив, як він за мною скучає:

Цитата:

тут второй день истошная брехня на страницах "Флота Украины" от кумира ИгоряЛ (где сам "ангел мести?!) тоже Игоря, но Лосева - что-то с желудком у пана, сосем "медвежья болезнь" посетила

Що, йому тепер бідненькому немає над ким познущатися, чи що? Ломка в бідного почалася?

Розумію, як важко жити, коли звик жити однією тільки ненавистю, але я тут причому? Нехай купить собі кішечку, абощо?... Хоча ні, жалко бідну тваринку. Ну тоді нехай на своїх студентах практикується - обзиває там їх, як мене обзивав - ну наприклад фашистами, бандитами, ярлики на них навішує різні - і т.д. Може допоможе? Хоча їх, правда, теж трохи жалко - що ж йому діти йому винні? І хто таких викладачами робить - навіть не знаю?

Я би в викладачі, крім знань, ще й за моральними принципами відбирав би! Ну то тоді, щоб над студентами не знущатися, може нехай просто таблетки від поносу вип"є і в туалет сходить - дивись, може в пана щось і пройде..

Цитата:

Такаши разок заходил,но опять зник

Ну так, зайшов, побачив як м-р Газ написав "впєндюріть Украінє" - зробив тому зауваження, і тут же сам отримав чергову порцію хамства на свою адресу з боку старшого модератора. От він взяв, розвернувся і пішов. А що йому ще було робити? Може для когось то і нормальні вислови, але я он теж нервуюся, коли хтось мою країну обзиває. І не вважаю це ненормальним - коли людина за свою країну переживає. Я б на його місці теж розвернувся і пішов би.

Ой... соррі.. забув! Здається я це вже зробив!

Цитата:

пс А Комсомолка тут появляется? Пан Соломон очень без нее страдает и скучает.))) Пусть заходит,что это она нас всех так резко бросила?
Всем привет!

Ой, а це те ж саме, що й регіолналка? Не з"являється. Сходіть самі до неї http://regionallka.mylivepage.com/about. Але я не впевнеий, чи вона та, за кого себе видає. Тобто - чи вона справді дівчина. Ну в смислі жіночої статі. А то в І-неті всяке буває...

Ігор Лубківський
imageRE: Без теми
263 дні(в) тому 17.02.2009 12:12:14 Цитата('1733989','1733989','6','1973')">Повідомити про спам
Цитата:
Не знаю что у Вас там с Бубой Касторским толком было,но кто из нас не ругался?

Я здається, ні над чиїм іменем не знущався. Навіть над ЧіМеїним. Відповідно - мав повне право вимагати аналогічного ставлення і до себе. І вже тим більше - не повинен був вислуховувати за це чергову порцію образ на свою адресу. Казав же модераторам - не можете прийняти розумного рішення - то вже краще взагалі ніякого не приймайте! Всякій підлості має бути межа, як на мене. Навіть для таких типів. А то так цікаво получилося, що мене ж там обізвали, і я же вже третій місяць виправдовуюся постійно, так ніби комусь щось винен. Я вільна людина! Я нікому нічого не винен (крім Соломона, правда ). І мені вже просто не хочеться більше говорити на цю тему.

Цитата:

Может как-то все разрулится? Конечно же))) я хочу чтобы Вы вернулись.И Надия тоже пусть возвращается.)))

Чесно кажучи - не помітив я, щоб там за мною хтось особливо скучав. Та й смислу не бачу в своєму перебуванні там. Вже казав - мені там просто скучно. Наші російські друзі для мене в більшості своїй просто .. ну скажемо занадто примітивні - нічого нового вони мені вже в принципі сказати не можуть (хіба що за винятком Юри, але з ним я якраз сваритися не хочу - все ж колега колишній), Ашнара і Іри немає, і що мені там робити - я просто не знаю. Я іноді приходжу, дивлюся - і нічого цікавого й далі не бачу... Можна було би звичайно самому щось написати і самому щось створит, але розкручувати черговий анти-український форум мені тепер вже не хочеться.

Єдине ще, хіба що, що в мене ще там залишилися деякі моральні зобов"язання перед людьми, яких я заставляв якось організуватися, щоб форум підтримати - то може ще колись зайду, допоможу нормальну структуру управління створити...

Введіть код на зображенні
Ваше ім'я
(видний лише власнику сайта)

Тема

В тексті можна використовувати Wiki або HTML теги

Хто на сайті?
Анонімні: 5 Зареєстровані: 0 (?)

Календар
<
Листопад 2009
>
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Підписка
E-mail: 

Розміщено на MyLivePage (0.10492 sec. 8 queries) | СкаргаDesign by Wolf | © Kolobok smiles, Aiwan