ВхідРеєстрація
Ігор Лубківський

Це мій форум. Ви можете створювати теми та брати участь у їх обговоренні.

Додати до обраного Відправити мені e-mail
   Стартова))!..
  Щоденник
  Картинки
  Сторінки
  Посилання
  Форум
  Чат
  Друзі
  Мітки
  Про мене
  Архів файлів
  Опитування
  Статистика

Відвідувачі
grajpel alex
13 дні(в) тому 07.03.2010 17:55:01
rubikon василь
34 дні(в) тому 14.02.2010 02:05:40

Опитування
Чи знайшли Ви щось цікаве для себе на цьому сайті?
Так!
Ні!
Не знаю...
Я тут взагалі випадково...

Результати опитування

Топ коментаторів
igorlll Ігор Лубківський
Коментрі: 136
sunnyshelma
Коментрі: 10
ashnar Ashnar Lynx
Коментрі: 8
derwolf Сергій Волков
Коментрі: 5
kozeta lolita* lora
Коментрі: 4

Остані коментарі
...закинув http://newua....
46 дні(в) тому 02.02.2010 15:01:47
kkkk
47 дні(в) тому 01.02.2010 16:33:08
Соррі, на пусті повідомле...
54 дні(в) тому 25.01.2010 11:15:26

54 дні(в) тому 25.01.2010 10:15:37
До речі на запитання "А х...
54 дні(в) тому 25.01.2010 10:09:40

Коментовані запису
FSBU
Повідомлення: 65
Трішки про містику
Повідомлення: 38
Клуб друзів
Повідомлення: 28
Ангел помсти
Повідомлення: 7
Розмови ні про що....
Повідомлення: 4

Цікаві сайти

Повернутися на головнуІгор Лубківський / Форум / Загальні / Розмови ні про що....

Розмови ні про що....

0.00 (0)

Створити темуСтворити тему | До списку

ДодавТекст

igorlll Надіслати повідомлення
Ігор Лубківський
Розмови ні про що....
417 дні(в) тому 27.01.2009 14:54:21 Цитата('1733989','1733989','6','1947')">Повідомити про спам

Хтось мені щось був прислав на пошту з цього сайту, а я його випадково видалив разом зі спамом. Якщо це щось важливе - повторіть пліз. Якщо ні - то ні....

---
Людина стає людиною не стільки внаслідок того, що вона говорить, як внаслідок того, про що вона замовчує. (Альбер Камю.)

Коментар: 4 Переглядів: 838

kozeta Надіслати повідомлення
lolita* lora
image 412 дні(в) тому 01.02.2009 01:27:52 Цитата('1733989','2330255','6','1957')">Повідомити про спам

Игорь! Привет! Это Лолита! Вы что,совсем нас бросили на произвол судьбы? Заходите на форум! Вы - жемчужина форума и об этом мне как-то написал один Ваш оппонент из Москвы,но не скажу кто!Не тот,конечно,с кем Вы немного повздорили,но и он не хотел Вашего ухода. Отдохнули и возвращайтесь.Вас очень не хватает,ну просто очень и точка.И я скучаю за Вами,как форумчанином,который просто часть форума,а форум без него просто не форум.Такаши разок заходил,но опять зник,креатив сегодня уже вернулся,ДОК то есть,то его нет.Один Вы все бродите где-то!Вас ждут,а Вы что думали,что нет?))))
пс А Комсомолка тут появляется? Пан Соломон очень без нее страдает и скучает.))) Пусть заходит,что это она нас всех так резко бросила?
Всем привет!

kozeta Надіслати повідомлення
lolita* lora
image 412 дні(в) тому 01.02.2009 02:46:07 Цитата('1733989','2330255','6','1958')">Повідомити про спам

Игорь! Я и в самом деле ту историю не держала на пульсе и даже почти не читала,а только мельком,то и судить ничего не могла.Я в то время очень плохо себя чувствовала,на форуме больше просто висела,что-то там незначительное писала,в музветке торчала, в награждении плюсами и не сильно чтением мозги свои нагружала и много чего еще было.Я в то время очухивалась после того,как упала дома и очень сильно ударилась,позвоночник сильно повредила и т.д. Никто Вас не банил и не собирался банить))) это я точно знаю. И никогда я против Вас не голосовала бы.Это исключено и все.)))Я вообще в ту историю ,можно сказать,толком не вникала,а одним глазом.Вы уж на меня не обижайтесь из-за этого,т.к я не специально,а в силу причин,клянусь Вам.Если я в ту ветку и заходила,то все,что до того было ,мельком просмотрела и по этому может что-то там не так написала,не помню уже.Найду время и внимательно прочитаю просто для себя,т.е ,чтобы понять )))что там на самом деле произошло. Мельком просмотр мало что дает понять.Что бы там ни было,но мне очень жаль((( что Вы ушли.И в самом деле((( без Вас форум теряет много,ВЫ МНОГО ДЕЛАЛИ ДЛЯ ФОРУМА И ХОТЬ УШЛИ ИЗ МОДЕРАТОРОВ,НО ДЛЯ МЕНЯ БЫЛИ, КАК СТАРШИЙ МОДЕРАТОР,К КОТОРОМУ Я ВСЕГДА МОГЛА ОБРАТИТЬСЯ ЗА ПОМОЩЬЮ.Вас из нас никто не обсуждал в переписке ,никаких сплетен не вел,это я Вам точно говорю.Не знаю что у Вас там с Бубой Касторским толком было,но кто из нас не ругался? Знаю точно о том,что Каксторский не хотел Вашего ухода.Может как-то все разрулится? Конечно же))) я хочу чтобы Вы вернулись.И Надия тоже пусть возвращается.)))С уважением,Лолита!)))))

Ігор Лубківський
imageRE: Без теми
396 дні(в) тому 17.02.2009 11:56:16 Цитата('1733989','1733989','6','1972')">Повідомити про спам
Цитата:
Игорь! Привет! Это Лолита! Вы что,совсем нас бросили на произвол судьбы? Заходите на форум! Вы - жемчужина форума и об этом мне как-то написал один Ваш оппонент из Москвы,но не скажу кто!

Ага, я помітив, як він за мною скучає:

Цитата:

тут второй день истошная брехня на страницах "Флота Украины" от кумира ИгоряЛ (где сам "ангел мести?!) тоже Игоря, но Лосева - что-то с желудком у пана, сосем "медвежья болезнь" посетила

Що, йому тепер бідненькому немає над ким познущатися, чи що? Ломка в бідного почалася?

Розумію, як важко жити, коли звик жити однією тільки ненавистю, але я тут причому? Нехай купить собі кішечку, абощо?... Хоча ні, жалко бідну тваринку. Ну тоді нехай на своїх студентах практикується - обзиває там їх, як мене обзивав - ну наприклад фашистами, бандитами, ярлики на них навішує різні - і т.д. Може допоможе? Хоча їх, правда, теж трохи жалко - що ж йому діти йому винні? І хто таких викладачами робить - навіть не знаю?

Я би в викладачі, крім знань, ще й за моральними принципами відбирав би! Ну то тоді, щоб над студентами не знущатися, може нехай просто таблетки від поносу вип"є і в туалет сходить - дивись, може в пана щось і пройде..

Цитата:

Такаши разок заходил,но опять зник

Ну так, зайшов, побачив як м-р Газ написав "впєндюріть Украінє" - зробив тому зауваження, і тут же сам отримав чергову порцію хамства на свою адресу з боку старшого модератора. От він взяв, розвернувся і пішов. А що йому ще було робити? Може для когось то і нормальні вислови, але я он теж нервуюся, коли хтось мою країну обзиває. І не вважаю це ненормальним - коли людина за свою країну переживає. Я б на його місці теж розвернувся і пішов би.

Ой... соррі.. забув! Здається я це вже зробив!

Цитата:

пс А Комсомолка тут появляется? Пан Соломон очень без нее страдает и скучает.))) Пусть заходит,что это она нас всех так резко бросила?
Всем привет!

Ой, а це те ж саме, що й регіолналка? Не з"являється. Сходіть самі до неї http://regionallka.mylivepage.com/about. Але я не впевнеий, чи вона та, за кого себе видає. Тобто - чи вона справді дівчина. Ну в смислі жіночої статі. А то в І-неті всяке буває...

---
Людина стає людиною не стільки внаслідок того, що вона говорить, як внаслідок того, про що вона замовчує. (Альбер Камю.)

Ігор Лубківський
imageRE: Без теми
396 дні(в) тому 17.02.2009 12:12:14 Цитата('1733989','1733989','6','1973')">Повідомити про спам
Цитата:
Не знаю что у Вас там с Бубой Касторским толком было,но кто из нас не ругался?

Я здається, ні над чиїм іменем не знущався. Навіть над ЧіМеїним. Відповідно - мав повне право вимагати аналогічного ставлення і до себе. І вже тим більше - не повинен був вислуховувати за це чергову порцію образ на свою адресу. Казав же модераторам - не можете прийняти розумного рішення - то вже краще взагалі ніякого не приймайте! Всякій підлості має бути межа, як на мене. Навіть для таких типів. А то так цікаво получилося, що мене ж там обізвали, і я же вже третій місяць виправдовуюся постійно, так ніби комусь щось винен. Я вільна людина! Я нікому нічого не винен (крім Соломона, правда ). І мені вже просто не хочеться більше говорити на цю тему.

Цитата:

Может как-то все разрулится? Конечно же))) я хочу чтобы Вы вернулись.И Надия тоже пусть возвращается.)))

Чесно кажучи - не помітив я, щоб там за мною хтось особливо скучав. Та й смислу не бачу в своєму перебуванні там. Вже казав - мені там просто скучно. Наші російські друзі для мене в більшості своїй просто .. ну скажемо занадто примітивні - нічого нового вони мені вже в принципі сказати не можуть (хіба що за винятком Юри, але з ним я якраз сваритися не хочу - все ж колега колишній), Ашнара і Іри немає, і що мені там робити - я просто не знаю. Я іноді приходжу, дивлюся - і нічого цікавого й далі не бачу... Можна було би звичайно самому щось написати і самому щось створит, але розкручувати черговий анти-український форум мені тепер вже не хочеться.

Єдине ще, хіба що, що в мене ще там залишилися деякі моральні зобов"язання перед людьми, яких я заставляв якось організуватися, щоб форум підтримати - то може ще колись зайду, допоможу нормальну структуру управління створити...

---
Ім'я Пароль
розширений... ( / Реєстрація )

Тема

В тексті можна використовувати Wiki або HTML теги

Хто на сайті?
Анонімні: 3, Зареєстровані: 0 (?)

Календар
<
Березень 2010
>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567